Interiorbyvanessa

Min dröm snart sann

Alltså jag kan inte tro att jag är så nära att uppfylla en utav mina drömmar. Alltså ni fattar inte hur lycklig jag känner mig just nu. Jag vet att allt är möjligt om man ger sig fan på det. Detta projekt är långt ifrån färdigt MEN jag vill ändå berätta för er vad min dröm är och vad jag skall fuck”’ göra! (förlåt för språket med detta är så stort för mig)

JAG SKA DESIGNA MINA EGNA MÖBLER!! det är min dröm och det är vad jag ska göra förr eller senare.

Yes, ni läste rätt. EN ”” by freaking VANESSA till att börja med.

Jag har alltid varit en sån person som inte kan se ett stopp på saker och ting. Om jag lyckades öppna ett instagram konto och få det att växa så pass HÅRT som jag gjort och även jobbat mig upp till en blogg som numera är en utav Loppis Toppblogg på mindre än ett år då ska jag fan se till att fortsätta köra. Finns inget ”det räcker nu” eller ”jag känner mig nöjd”. OH NO!

Jag älskar detta och jag kommer köra på så länge jag kan.

Säg att ni kommer köpa mina möbler? HAHA skoja, lite över exalterad här bara 🙂

Nu ska jag tillbringa resten av dagen med min familj och bara vara och njuta av min lycka. Imorgon bitti väntar Workshop med Loppi gänget där vi får lära oss mer utav hur man gör ett lyckat samarbete. Så kul!

Stor puss och kram från mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra affoni

    Omg skrev typ för några inlägg sen om att de skulle va super nice om du designa egna möbler😍 men inte sä dyra snälla så vi har råd hahhahaha😅 men grymt! Du har en så fin stil! Lycka till