Interiorbyvanessa

JAG PRESENTERAR…

Nemen heeeej i stugan,

Ta det lugnt sa jag att jag skulle göra.. Hehe, vem har tid med det. Istället för att vila väljer jag att visa er ett av mina nya projekt jag startat upp med Hilkeindesign. En fantastisk entreprenör som står som ägare till denna webbshop/stylingbolag. Ni vet att jag älskar kreativa människor och jag är helt kär i hela hennes sätt att arbeta och hennes driv.

Ja ni hör. I love it! En del av vårt arbete tillsammans kommer att innebära att jag kommer att ha en ”egen webbshop” med mina egna favoriter från deras sortiment. Jag har självklart ordnat en rabattkod till er på hela 20% på allt i min webbshop. Inget samarbete med mig utan rabattkod till mina läsare haha.I got you babes. Det som är så kul är att det inte bara är svenskar som kommer kunna handla utan Hilkindesign levererar även till andra länder. Exakt vilka länder har jag inte helt koll på men det kommer mer info sen under veckan.

Jag minns den perioden när jag undrade om det var dåligt att vara en internationell influenser. Det kanske var bättre att hålla sig inom lilla Sverige. Varför tänkte jag så? Varför nöja sig med Sverige när man kan få hela världen? Isabella Löwengrip är en kvinna som inspirerar mig massor och hon har ju kört över hela systemet. Stor i hela världen, hennes blogg går att läsa på arabiska och hon reser världen över och hennes produkter säljs världen över. Där har vi en power women! Jäklar!

Om ni vill kika på min ofärdiga webbshop redan nu så finns den här https://hilkeindesign.se/by-vanessa/

Min webbshop kommer att fyllas på under veckan och ni kommer även få ta del av min kod under veckan. Men eftersom att jag är så sprallig efter allt som hänt idag kan jag inte hålla allt inom mig. Måste släppa på några trådar känner jag annars kommer jag springa in i väggen haha.

Va inte som mig. Rekommenderar det inte. OK? JUST KIDDING!

Godnatt fina ni 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.