MIN NYA SPEGEL – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

MIN NYA SPEGEL

Gooodmorgon! Alltså redan måndag! WOHO! Kul 🙂

Min förra vecka var så planerad in i minsta detalj så denna vecka känner jag mig lite snurrig då jag inte alls har en lika fullproppad vecka. Men det är nog lika bra! Så får jag vila upp mig lite till när det kommer tuffa veckor 🙂

Tusen tack till alla er som skrev på instagram angående Alma. Jag ska berätta hur det gick!

Till och börja med så bestämde jag mig helt spontant för att vi kunde testa lägga henne i hennes rum. Jag tänkte aldrig att hon faktiskt skulle somna där. Utan att hon mer skulle få en möjlighet att bekanta sig lite med sitt nya rum och sin nya säng. Jag satte mig på en stol bredvid sängen och hon la sig i sin säng. Efter nästan en timmes song och prat med sig själv så somnade hon. Inget gnäll eller något i den stilen. Hon sjöng lite glatt som hon alltid gör egentligen innan hon ska sova.

Kl hann då bli strax innan 21 när hon somnade. Vid 23 gick jag och la mig och hon sov sött i sitt rum utan uppvak.

Jag: ÅNGEST! Jag hade världens ångest haha. Kunde inte sluta tänka på henne. Enis sov som en stock och jag blev nästan lite sur haha. Är han inte OROLIG!!!??

Jag låg i sängen till 24 och lyssnade ifall hon behövde något. Gick upp för att “öppna dörren lite”, ” kolla om det var för mörkt”, ” bara kolla läget” flera gånger. Allt såg bra ut.

Ni var flera som rekommenderade en nattlampa och jag tänkte på det men Alma har alltid sovit utan lampa sen hon föddes hon är liksom inte rädd för mörker alls. Min tanke var att göra tillvaron så lik som möjligt där hon sovit tidigare. Dvs med oss. Sen har vi en monitor med kamera men jag hann inte installera den. Ska göra det idag.

Jag somnar någonstans efter 24 och ÄNTLGEN vid 03 hör jag henne hihi. Hon ropade på mig. Jag sov och förstod att jag var på benen halvvägs till hennes rum. Enis reagerade på hur jag FLÖG ur från sängen. Alltså FLÖG hahah. Jag lugnade dock ner mig exakt innan jag gick in i hennes rum för att jag inte ville att hon skulle tro att jag var orolig eller att hon hade något att vara rädd för så jag sa bara snällt, “hej älskling. Har du sovit gott? Titta, du är inne i ditt rum” vad duktig du har varit. Jag tog inte upp henne direkt utan klappade henne och visade henne runt i rummet.

Vilket då gjorde henne lite pigg. Sen tog jag över henne till vårt rum. Det var tanken helatiden att om hon vill är hon alltid välkommen till oss men att hon ska veta att hon har ett eget rum. Vi har aldrig tvingat på något på Alma utan alltid låtit henne ta det i sin takt och det har alltid funkat jättebra. Så denna gång kommer vi göra likadant 🙂

Efter 03 släppte min ångest och jag kunde äntligen sova haha. Jag behöver nog mer träning att sova utan Alma än vad hon behöver! Herregud 😅

Hur har ni gjort med era små?


Från barn till inredning! Nu har jag äntligen bestämt mig för min nya spegel! Jag är helt förälskad i den men eftersom att den inte är billigast i världen har jag tvekat lite. Men nu ska jag ha den! Det är älskar med den är att den är så unik och det är inget svenskt hem som jag känner till som har den! Det gillar jag hehe 🙂

Den är hela 100cm

vad tycker ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons