Våga ta sig ur sin comfort zone – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Våga ta sig ur sin comfort zone

Godmorgon min fina böna,

Sovit gott? Jag sov faktiskt riktigt bra. Jag somnade redan vid 21 tror jag, somnade i soffan så minns inte riktigt vilken tid men tidigt var det. Var så trött. Jag antar att det tar på krafterna att få ett raseriutbrott som jag fick igår. Dumt. Ångrar mig en del faktiskt. Men jag är bara människa, men viktigt att man kan gå tillbaka och säga om man gjort något onödigt/dumt 🙂

Iallafall, jag är så nervös idag. Som jag skrev till er innan så mådde jag så dåligt får några månader sedan när några influensers bestämde sig för att hoppa på mig utan några som helst bevis på vad de pratade om. Jag skäms inte ens att säga det men jag skulle kalla det mobbning helt enkelt. eller ännu vidrigare vuxenmobbning vilket jag tycker är helt sjukt. Jag tänker bara på barnmobbning. Hur ska vi lära våra barn att mobbning är fel om de föregår bland vuxna. Man blir så ledsen, speciellt när jag tänker på Alma, jag vet inte vad jag skulle göra om någon utsatte henne för mobbning eller om hon mobbade någon. Jag hoppas att vi aldrig behöver gå igenom det.

Nog om det. Anledningen till att jag är så nervös är för att jag för första gången på flera månader bestämt mig för att gå på en pressvisning och ett event. Jag är inte pro på att stå och mingla, aldrig varit min grej riktigt, även om jag tycker det kan vara kul en stund så tycker jag det är roligare att lyssna på andra än att prata själv hahah. Nej men jag har inte så lätt för mig att vara så översocial med folk jag inte känner. Jag är en riktig apa med de personer jag känner men det är för att jag har släppt in de i mitt liv och då är jag 100% mig själv men om jag inte känner de så tar det tid för mig att kunna vara mig själv vilket gör dessa träffar lite stela.

Detta är inget som någon märker, de sitter i mig. Men nu efter allt som hände så känner jag mig lite nervös för att synas på såna ställen igen. Det är liksom en comfort zone att sitta hemma nu och jag kommer idag ta mig ur min comfort zone och jag gör det såklart helt medvetet. Jag vet att jag måste ta mig ur det “trygga”. Det är bara så du kommer vidare i livet, det är så du blir stark och det är så du är ostoppbar. Det är klart att hatare inte ska stoppa mig 🙂

Jag blev bjuden av presskontakterna på pressvisning och direkt efter av LOPPI på ett exklusivt yoga event med Clarins, ska bli spännande, jag som inte kan yoga hahahah. Det är väl bara att gö något, eller hur 🙂

Jag tycker det är viktigt att våga vara ärlig. Att leka att man är naturbegåvning i allt är bara dumt. Alla har sidor som man önskar man var lite bättre på. Men det är bara att öva 🙂

Stor kram till er och önska mig lycka till, i can do this, right? <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons