Ikea-hack matbord – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Ikea-hack matbord

Hallååå mina vänner,

Hur spända är ni inte på att se vårt nya marmorbord?? Alltså marmor skivan är något av de vackraste jag sätt i mitt liv. Jag kan bara säga att de är skillnad på marmor och marmor. Billig marmor är inte samma sak. En exklusiv marmorskiva är levande och den lyster med sin glans och mönsterna är helt GALNA!

Ni får se själva! Nu hann de bli mörkt ute så bilderna blev inte så bra. Kommer såklart fota arslet av mig så fort limmet torkat och jag får ställa saker på bordet 😃

Kolla skivan!!! Döööör! Så vacker! Skivan är måttbeställd från BÄSTA svenskastengruppen.se

Bordet såg alltså ut såhär i början, de är ett Docksta bord från Ikea #ikeahack!!

1. Jag började med att spraya benet guld och svart. Såhär blev det. Använde även ett klarlack för att få extra slitstark yta så de håller.

Sen var det bara att limma på marmorskivan som är 110cm i diameter.

TADAAAA!!

Vad tycker ni?? Glöm inte att trycka på lilla hjärtat längst ned om ni tycker om mitt ikeahack <3 bättre bilder kommer i veckan med dagsljus 🙂

Jag var lite rädd över att spraya guld men det hade blivit så tråkigt med bara svart tror jag så jag valde att köra ändå. Sen tipsade en följare om just guld också så då blev jag ännu mer sugen på att testa! Jag är NÖJD!! Nu väntar jag bara på en ny stol, ny taklampa och några mässing knoppar som dekoration till väggen.

Glöm inte hjärtat om du gillade makeovern på bordet <3

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Bordet blev jätte fint!! Var det ”bara” att limma skivan på underredet? Och vilket lim använde du?

    Även dina stolar är jätte fina! Var kommer dom ifrån?
    Tack <3

  2. Anahit

    Hej Vanessa. Du är så duktig, älskar att kolla på dina DIY projekt. Har en fråga, jag har ett soffbord där jag vill spraya om benen till guld. Men det är i trä. Har du sprayat på trä? Blir det bra?

Annons