Hålla rent med barn – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Hålla rent med barn

Hej Snygging, 
 
Hoppas ni har en supermysig ledighet (om ni är lediga) Vi har varit och shoppat på Täby c IGEN haha. Ja, vill ni träffa mig och Alma så hittar ni oss i täby c hahah. 
 
Nu tänkte jag skriva lite mer om HUR jag gör för att hålla hemmet rent med en liten galen tjej som kladdar på mina möbler varje dag. Ni är så många som frågar mig så nu tänkte jag att jag kör ett inlägg om det och ger er mina bästs tips! 
Jag har en del fina möber, en del kostar ganska mycket och jag vill såklart ta hand om de så bra jag kan. Jag har tre olika produkter som jag använder flitigt här hemma och jag ska förklara för er hur jag använder de. 
 
Allt detta använder jag dagligen. 

(null)

 
 Först och främst har jag Ren Logik (som passande nog råkar ha 25% på hela sortimentet, såg det idag när jag handlade på apoteket) som är så bra! Svensk tillverkade och miljövänligt. Sen är de väldigt snygga i designen vilket är ett stort pluss för en inredningsnörd som mig haha. 
Allrent (nyponblom) blandar jag med vatten och dammar överallt. Inkl mina möbler. Tvättlapparna från Coop (Änglamark) använder jag för att rengöra fläckar på soffan. Så jäkla bra!! Jag har testat andra märken men inget funkar så bra som dessa. Rekommenderar
verkligen! Till Sist sprayar jag Washologi linnevatten över kuddar/filtar. Jag dör för doften Längtan!! Luktar helt FANTASTISKT GOTT!! Detta gör jag dock en gång i veckan ungefär. Även de tillverkade i Sverige och är verkligen vardagslyx för möblerna.
Vi använder de även på kläderna. (Som ni minns så har jag jobbat där så jag hann bli helt beroende av produkterna) 
 
Mina absolut favoriter är Ren Logik Badrumspray som luktar fläderblom. Man blir helt beroende. Använder den som doft istället för rengöring ibland haha. Rengör såklart superbra. Jag använder faktiskt bara en enda produkt i badrummet till allt och de är
den. 
 
Till min superkänsliga marmorskiva använder jag bara vatten och lite Köksspray från Ren Logik. Funkar perfekt! 
 
Till er som vill ha tips på bra och miljövänligt tvättmedel så använder jag Ren Logiks parfymfria tvätt och sköljmedel till när jag tvättar Almas kläder 🙂  
 
Ren Logik säljs bara på apoteket (original) ni hittar de HÄR  till 25% rabatt 
Washologi hittar ni hos Åhlens HÄR  
Tvättlapparna är från coop (går att beställa online om ni vill göra de) 
Hoppas detta var till hjälp! Nästa inlägg som är "på begäran av er" blir hur jag redigerar mina bilder 😊 
Kram 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons