MAMMA PÅ STAN – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

MAMMA PÅ STAN

Goodmorgon, 
 
Det blev ganska sent igår på middagen med 7 mammor i sigtuna, det var jättetrevligt! Vi var ett gäng mammor som pratade ihop oss om en middag i sigtuna då vi alla bor i Sigtuna och har barn på samma förskola eller förskolor i närheten. Så roligt! OCH
jo, det blev en hel del bebis prat haha. 
 
Men bara grejen att kunna vara så nära hem är guldvärd. Fin restaurang (som jag aldrig varit på fast jag bott i sigtuna i 2 år) med god mat och roligt sällskap och 5 min hem. GULD! 
 
Detta hade jag på mig igår. Suger enkelt och superbekvämt. Jag gillar att alltid ha enkla kläder med ett plagg som sticker ut. Allt annat får gärna vara bas. Igår var det min kjol som stack ut och ni var många som frågade efter den. Dessvärre så är kappan
2 år gammal och sälja inte längre men jag har hittat liknande och snyggare till er 🙂 MEN jag skulle säga håll i plånboken en vecka till för nästa vecka kommer en grym rabattkod på NA-KD som ni inte vill missa 🙂 
 

(null)

Kappan från Zara (slut) liknande och snyggare HÄR // Väskan HÄR  // Blus (en typ 5 år gammal hm blus haha) // Kjol HÄR  // Gamla gravidstrumpbyxor från hm som funkar toppen nu
också haha! // Armband från Hermes  
(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons