IKEA HACK – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

IKEA HACK

Imorgon ska jag ta mig till Ikea och köpa de jag behööver för nästa ikea hack. Jag ska köpa ett ritstativ från ikea och snygga till den lite med färg. dekorplast, pärlor och lite annat men de får ni se sen. I mitt huvud kommer det att bli så galet snyggt
🙂 
 
Letade lite inspiration på google och hittade denna. Min kommer dock bli 100ggr finare haha nej nu ska jag inte va sån 🙂 Skojade bara 🙂 
 
 
 
Sen hittade jag denna bild. Alltså hur fint!! Det här var verklogen WOW. Tror att skåpen heter IVAR från ikea. Men så smart! att sätta ihop de sådär och sen måla så sött. Hade utan tvekan kunna ha exakt likadant i Almas rum om hon hade säg en
5 rum haha. 
 
 

Kolla den också! Nu känner jag bara att jag MÅSTE själv göra en egen makeover på denna. Vet redan vad jag skulle vilja göra då!  Jag köper nog med mig en Ivar imorgon också! 
(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons