Interiorbyvanessa

Mockberg

Inlägget är i samarbete med Mockberg 
 
Hej Babes, 
 
Allt bra med er? Alltså är denna lördag redan slut? Helt galet hur fort tiden går! Nattning ikväll tog 1h vilket resulterade i att jag somnade.. Vaknade upp tillslut och gick ner men jag är helt seg nu! Hatar den känslan! Kan likabra gå och lägga mig igen! Haha, vi var i Täby C Idag och jag shoppade lite! Visar er imorgon! 
  
Har ni kollat in Mockbergs klockor? Så himla fina! Detaljerna är bara helt perfekta! I ett stolt samarbete med Mockberg har jag fått möjlighet att erbjuda er hela 20% på en hel order på mockberg.com.
De har olika modeller samt storlekar och jag älskar ju guld färgade och svarta klockor. Det är ju precis de färgerna jag har hemma ju haha.  
 
Dessa är mina favoriter 
 
 Först ut är såklart den jag har 🙂 Den heter Livia Noir. Så snygg! Men jag är väldigt sugen på en likadan fast mindre och i svart. Som denna (nedan) den är 28cm och min är 34. Minns ni när man var liten och det bara var tanterna
som bar små klockor. Det var så kärringvarning. Tonårlingarna skulle ha så stora klockor som möjligt haha. Nu vill jag ha mina klockor små och eleganta 🙂 
 
 

 
 Dessa är också svin snygga och de har även matchande armband i Guld, Silver och, Koppar 
 
 

Hur Snyggt!! Glöm inte nu att ni får 20% rabatt på hela ordern från och med nu och en vecka framåt! Koden ni använder i Kassan är interiorbyvanessa 
Fri frakt och retur i hela sverige. 
 
And dont forget! They ship worldwide and offer free returns!!  
 
Happy shopping!! mockberg.com

 

 
Love 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.