UTVÄRDERING – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

UTVÄRDERING

Hej babes, 
NU har det äntligen blivit dags att utvärdera sminket och ansiktskrämerna jag tog hem prover på för 1 månad sedan. 
Det här inlägget gör jag i samarbete med Eleven som har alla de produkter som jag började testa för en månad sedan. Allt baserat på vad ni rekommenderade mig att testa! 
OCH sen hittade jag en dröm produkt som har reducerat mina acneärr och tagit bort min torrhet TOTALT! Den ska ni också få ta del av idag. Bästa jag någonsin testat!! 
Vissa saker har funkat bra men andra passade inte min känsliga hud alls tyvärr! Jag har kopierat alla produkter från förgående inlägg så att ni kan se punkt för punkt vilka produkter det var som jag började testa och vad som funkade och vad
som inte funkade/varför. Alla produkter finns på Eleven
så om ni klickar HÄR så kan ni läsa mer om alla produkter! Jag rekommenderar er starkt att gå in och läsa mer på de produkter som funkade bra på min kaos hud om ni tror att något är för er! 
 • Clinique moist surge intense, återfuktande ansiktskräm : Nej, funkade inte tyvärr. Den var för fet för min hud tyvärr och gav mig finnar. Jag har hört extremt mycket bra om denna kräm så om du inte har problem med blandhy/acne/fethy så tycker jag att den är värd att provas. 

 • Clinique all about eyes rich, ska vara drömmarnas ögonkräm. Jag som är galet torr runt ögonen behöver denna.  JA!! så jäkla grym! Tog slut provburken ganska snabbt och köpte sen en ny burk! Bästa någonsin.  

 • Dior, hydra life mask, en super återfuktande nattmask. Som man har över natten och tar bort på morgonen. Nej, tyvärr funkade denna inte på mig. Jag var så torr så den sögs in på en SEK och sen var jag torr igen haha. 
 • Smashbox primer, photo finish light. En oljefri primer och väldigt “lätt” Ja, den var bra. Fick inga finnar av den eller så. 

 • Sensai cellular performance, fondation. Denna är väldigt lyxig och ska vara helt fantastisk! Jag fick många rekommendationer på denna. Just den jag valt är ganska täckande men ändå inte extremt täckande. Men de finns en mindre tecknade Variant också. Jag skulle nog vilja ha båda. Dessa är gjorda på silke vilket ska vara väldigt fancy pancy men vi får väl se. Ska testa den ett tag innan jag köper. Nej, eller alltså täcker helt fantastiskt men för täckande för min hud. Fick finnar. Däremot den “lättare” varianten från Sensai som även är nominerad till ” swedish beauty awards 2018″ är GRYM!! (visar bild nedan) den gav mig inte finnar och känns INGENTING på huden 🙂

 • Clarins instant concealer blev det under ögonen som är en återfuktande och “blöt” concealer. Haha kan man säga blöt? Aja ni fattar!! Många rekommenderade maybelline men den passade inte så bra på en torris som mig :/  Ja, superbra!  

 • Till mina vackra röda ärr blev det denna GRYMA coucealer från Urban Decay. Denna kommer jag inte använda varje dag. Bara om jag verkligen vill täcka allt. Sensai foundation gjorde ett väldigt bra jobb bara den så denna concealer är verkligen bara när man vill ha extra 🙂 JA! Den täcker verkligen ärren utan att det er ut som att du har ett kilo smink på ansiktet. Det smälter in fint med din foundation! Älskar. 

 • Sen till den produkt jag inte skrev om tidigare är som är en utav mina favoriter! Xlash! Herregud! Så jäkla bra!!! Jag har använt den nu i två veckor och dom är minst dubbelt så långa! Skojar inte. Även den hittar ni hos eleven  . XLASH och jag rekommenderar att använda de med en borste, så kamma ut dom varje morgon och kväll! Blir så mycket bättre då! 


 • Och sist men inte minst! Manuka honung! Min räddning! Den har nästan tagit bort mina acneärr. Den har gjort min hud len och jämn (förutom ärren så som än inte är borsta) den har tagit bort all min torrhet runt ögonen. Mirakelhonung helt enkelt! Använder den som mask på ansiktet 5 gånger i veckan/kväll men kommer minsta längre fram 

UPDATE: jag köpte min honung på Mall of Scandinavia i Solna i en hälsokostbutik som låg vid fontänen bredvid stadium. Minns inte namnet tyvärr 🙁 och ska ni använda den så glöm inte dricka ordentligt med vatten. 2L/ dag. Manuka honung bevarar fukten på ditt ansikte vilket gör att torrheten försvinner men för att honungen ska kunna bevara fukten så behöver huden vatten dvs. Du måste dricka vatten!! 

Innan ni testar så läs om den!! Det är tyvärr en del fusk när det gäller den honungen eftersom att originalet sägs bara lika effektivt som antibiotika, så produkterna förfalskas tyvärr mycket så satsa inte på att hitta billigast möjligt, vi köpte denna. 

(null)

Dessa är då mina absolut favoriter tsm med honungen då! 
(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej Vanessa!

  Har en till foundation till dig som är värd att kolla upp eller testa, det är en från body shop som innehåller en viss olja som är bra för acne hud. Du hittar den på deras hemsida och så är det den täckande foundation som heter matte Clay.

  Sen till dina ärr, testa att använda 1 msk äppelcidervinäger blandat med 1 msk vatten och badda på huden med en bommulsrondell. Minskar ärr och mörka fläckar, har själv testat och funkar för mig. Det enda som är viktigt efteråt är återigen att hålla huden återfuktad!

  Hoppas allt är bra med dig!

Annons