EGEN FÖRETAGARE – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

EGEN FÖRETAGARE

Hej babes
 
Jag hoppas er dag var topp! Min var väldigt bra måste jag ändå säga. Jag började dagen med träning vilket var så skönt. Förresten sov jag så bra igår natt, bättre än jag någonsin gjort. Jag sov igenom HELA natten. 8 timmar rakt igenom. Woho
 
Iallafall, nu ska vi prata lite om mitt yrke. Att vara influenser är helt fantastiskt roligt men de har sina bra sidor och även väldigt dåliga sidor. Så nu ska jag lista 3 topp och 3 dåliga sidor med mitt yrke. 
 
3 negativa punkter med mitt yrke 
  • Stress, väldigt mycket stress 
  • Aldrig ledig 
  • Höga prestationskrav 24/7
3 positiva punkter med nytt yrke 
  • Du bestämmer allt själv. Vilka tider du jobbar, hur många timmar per dag.
  • Du kan jobba ifrån vartsomhelst. Du behöver bara din telefon och internet 
  • Göra det man älskar/är bra på och om du “lyckas” kan du tjäna riktigt bra på ditt jobb. 
Det finns såklart fler upp och ner punkter här men jag väljer ut de som väger mest. 
 
Det är verkligen ett fantastiskt påfrestande, utvecklande och utmattande men ändå kärlelsfullt jobb jag har.  Haha. 
 
Och det bästa för oss influensers är när ni som följer oss ger oss bekräftelse på att vi gjort något bra/fint osv. Det fyller verkligen upp hjärtat. Det ligger så mycket slit bakom allt och det som ger våra trötta hjärnor bensin är ni
 
Idag blev jag kontaktad av ert företag jag samarbetat med 3 gånger nu. De vill fortsätta vårt samarbete med att det löper på månadsvis i obestämd tid. De betyder att de uppskattar mitt jobb och att det ger resultat. Det är tack vare er. Det är tack vare er som jag kan fortsätta göra detta.  Det betyder allt . Era meddelanden, er kärlek. Det är allt. @interiorbyvanessa finns inte utan ert engagemang och kärlek. Så är det bara. 
 
Tack för att du är du <3 
 
(Almas fjärilar från insta storie är från Wish) 
Andra gången jag beställer där ever. De var fina men blir ju fundersam på priset. Något som är så billigt vad innehåller de egentligen och vem har tillverkat de?  Jag vet inte riktigt vad jag tycker om wish. 
 
 
Nu ska jag måla ett bord. Kommer bli så fint!! 

 Kika in här imorgon för ett nytt DIY projekt 
 
Kram 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.