KÄR!! – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

KÄR!!

Godmorgon.. 
 
Ja, denna morgon har väl bestått av att kämpa med mig själv. Försöka att se det ljusa när allt bara ser mörkt ut. 
 
Jag har inte lagt speciellt mycket tid på att tänka på den nya Algoritmen på Instagram. Inte för att den inte påverkat mitt konto för det har den absolut gjort men på annat sätt. Att få nya följare har aldrig varit ett problem för mig om jag ska vara helt ärlig. Mina bilder delas stup i kvarten av stora konton och jag gissar att mina nya följare kommer därifrån bla. Jag är såklart jättetacksam över det. För att vara mer exakt säger min statistik +2917 nya följare på 7 dagar denna vecka. Sjukt mycket, inte sant? All min statistik ökar just nu, exponering, profilvinsingar osv men då kommer vi till Likes, vad har hänt där?? och när jag själv får upp en 3 dagar gammal bild så tänker man ?? wtf 
 
Får jag nästan 3000 nya följare där ingen gillar mina bilder? Varför följer de mig då? Jag antar att det är bajs algoritmen som gör att de inte får upp mina bilder? Jag vet inte. Men att gå från 20.000 likes till 6000 och sen från 6000 till att säga hurra om jag får 2000?? 
 
Förlåt om jag klagar. De är egentligen inte ett världsproblem men det är fustrerande när du inte kan göra något åt saken :/ Så nu sitter man här och kämpar med att inte låta spöktankarna flöda i huvudet. “Dina bilder är inte tillräckligt fina” “Du gör inte tillräckligt bra ifrån dig” “snart 160.000 följare men bara 2000 likes?” “Ingen gillar det du gör” 
 
Ja ni fattar. Så löjligt att jag tänker så.. Så nu sitter jag här och försöker fokusera på annat än siffror. Så istället tittar jag inredning haha. 
 
Hittade ett nytt varumärke som är to die for!!! 
 
Delade dessa krokar i marmor på IG nyss! väldigt poppis (länk på ig) 30%Rabatt nu 
 
 
 
och sen hitta jag dessa i Mässing. OMG! MUST HAVE NOW hittade de inne hos Royaldesign. Klicka HÄR för att komma till hemsidan. 

 
 Bara måste ha dessa i Almas rum och köket! 
 
Inlägget innehåller annonslänkar 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons