Matplats – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Matplats

Godmorgon peeps, 
 
Sitter pch mumsar i mig frukost. knäckebröd med avokado, svart kaffe och hallon. Mums. Inte så mycket mums på kaffet egentligen, har nyligen börjat dricka svart kaffe. Jag har inte vant mig än vid smaken men de kommer nog. Tycker att jag dricker för mycket mjölk så att dricka kaffe med 70% mjölk känns onödigt. Dags att växa upp kanske? haha nej skoja, jag har full förståelse för alla som dricker kaffe med mjölk 🙂 
 
Jag har haft en fantastisk helg med min familj. Verkligen så bra! Igår kom mina systrar förbi med sina barn så vi hade totalt 5 barn hemma hos oss. Gud vad kul vi hade. Man kunde lätt märka att Alma inte har syskon och inte är så van att dela med sig då hon i början hade svårt att låta barnen leka med hennes leksaker. Men de gick över fort. Det lilla problemet blev sen att Alma blev avudsjuk då Enis lekte med alla barnen och tjejerna blev helt fäst vid honom och de tyckte Alma var konsigt haha. “han är ju min pappa” Men med lite extra uppmärksamhet och uppmuntran om att hon skulle vara med i leken så gick det bra tillslut. 
(null)
 
(null)

Haha Enis skickade den här bilden till mig igår. Alma har roligt…. 
 
Men lite ledsna blev vi ändå sen på kvällen när vi tänkte på att Alma inte har något syskon… Jag är inte redo att bli gravid än men jag måste säga att det känns som att klockan tickar om ni förstår.. 
 
Aja, innan jag måste åka hemifrån så ville jag visa er vad jag nu planerat att köpa till min matsal. Det är så svårt för mig att bestämma mig men nu när jag fick fram en så bra bild så känner jag ändå att jag vill ha det såhär. Det ända är att jag måste åka och se på mattan live så jag kan avgöra om den rosa färgen passar med mina mörkrosa stolar. Svårt att se vilken färg mattan verkligen är på bild. Det står rosa men jag tycker nästan att den ser Beige ut. 
 
Men kolla här hur snyggt allt är 
 
(null)
 
 
 
 
(null)

Jag vill ha denna matta från AYTM! Så himla cool Form. ÄLSKAR det! 
 
På bilden ovan har jag bara placerat något rosa för att få en bild. Hur snygg är inte väggklockan i svart marmor? Dör! Och lampan är bara för vacker. 
 
Jag har måttbeställt en marmorskiva från Svenskastengruppen svart högglans blir det 🤤.  
 
Länkar till allt nedan! 
Taklampa från Royaldesign HÄR
Svarta stolen från Royaldesign HÄR
Klocka i marmor från AYTM finns hos Royaldesign HÄR
Matta från AYTM på Royaldesign HÄR
 
Nu såg jag dessa och fastnade för dom haha 
 
(null)

Så himla snyggt med en sån vägg 😍 
 
Ni hittar de HÄR
 
Inlägger innehåller annonslänkar. 
 
Nu måste jag dra, puss och kram. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dunia

    Hej!
    En fråga, vad änvånder du för program eller app för att kunna se hur möblerna ser innan du handlar in de??
    Med vänlig hälsning,
    Dunia