VISKOSMATTOR – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

VISKOSMATTOR

Godmorgon hjärtan, 
Måste bara passa på att dela med mig av ett tips, ni är ju så många som frågat om mattor, min rosa från Jotex exempelvis som är slutsåld. Har har ni superfina mattor i viskos i ungefär samma prisklass till 20% rabatt 😍 finns även i ljusgrå,
liknande den jag har i vardagsrummet men den är slutsåld online men finns i butikerna 🙂 
 Nu sover Alma och Enis, haha har ni märkt hur ofta jag skriver att Alma OCH Enis sover haha. Enis är 100% jugge och Alma 50% men ibland undrar jag om hon inte skipat mina colombianska gener och kört på 100% jugge….
Ni hittar mattan HÄR

(null)
(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.