Att jobba som influenser – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Att jobba som influenser

Hur mår ni? Nu har Alma somnat och jag sitter i soffan och bloggar. Jag har länge funderat på om det går att jobba som influenser men samtidigt ta ledigt på helger. Ni vet så som alla tar ledigt när de är lediga. Ingen jobbar 7 dagar i veckan. De vanliga är att man är ledig 2 dagar i veckan om man jobbar heltid. Det finns inte en människa som kan jobba 7 dagar i veckan året ut och må topp. Vem som helst skulle gå in i väggen. Så varför ska man då som influenser “behöva” jobba varje dag. Behöva och behöva, nu låter det som att man blir tvingad att blogga haha, inte så jag menar men en del av jobbet är attblogga och uppdatera sina sociala kanaler. Såklart ett väldigt roligt jobb men det är tidskrävande och räknas också som jobb. Kanske just inte detta inlägg men många andra.
 
Jag vet att det finns influensers som skriver flera inlägg på söndagen för att sen publicera det på vardagarna och det låter ganska smart förutom att jag har inte en hel söndag till att sitta och skriva flera inlägg haha. Dessutom så gillar jag att skriva i nu:et om ni förstår. 
 
Så till min poäng, jag har som sagt funderat över detta och jag kommer aldrig kunna vara en influenser som levererar inlägg varje dag 365 dagar om året. Jag väljer att inte göra det för min och för min familjs skull. Jag, precis som alla andra behöver ta ledigt och då menar jag LEDIGT . Om sociala medier är mitt jobb då ska jag inte hålla på med sociala medier när jag är ledig. På så sätt hinner jag samla energi och komma tillbaka till mitt jobb pigg och glad med en masa energi och ideer. Precis som i alla yrken. 
 
Jag har fått en känsla av att yrket influenser innebär jobba 24/7 men det kommer jag aldrig klara. Det vill jag inte ens klara. Jag fundera förr om detta yrke verkligen var något för mig. Jag tänkte faktiskt att det inte var självklart att jag kommer syssla med detta nästa år exempelvis. Jag älskar det jag gör men att känna stressen av att du måste leverera något 7 dagar i veckan alla veckor fick mig att må dåligt. Vad är de för jobb? Spelar väl ingen roll om man tjänar bra ifall jag aldrig har tid att vara med min familj på riktigt. 
 
Detta har inget med dig som läser att göra. Pressen att leverera sitter inne hos oss alla influensers. Alla jobb är ungefär likadana, inte alltid roliga och det är precis likadant med detta jobb, även om jag ändå måste få säga att de är kul till 90% av alla gånger men de finns de gånger man bara inte orkar men måste typ eller tror att man måste. 
 
Så för att jag ska klara av att göra detta så kommer jag se det som ett jobb. Ett fantastiskt jobb som jag måste ta ledigt från då och då. För att få in rutin så lutar det åt att det blir helgerna. Jag tar helg helt enkelt. Jag har gjort så de senaste helgerna och det har gjort att jag fått upp hoppet om att detta kanske ändå är för mig. Detta yrke passar nog mig ändå. Jag har inte tagit helt ledigt men har verkligen varit så ledig som jag behövt. Alma sover exempelvis nu och Enis är Ute med kompisar så nu vill jag in här och skriva och jag känner mig pigg. Precis såhär vill jag ha känna. 
 
Jag vet vilken press många influensers sätter på sig själva och jag vill inte vara där. Det är bara kärleken från min familj som ger mig energi. Även kärleken som ni ger. Det prirrar verkligen i magen varje gång ni skriver något fint til mig. Så fortsätt med de haha, skoja, eller inte 😉 Men man lurar sig själv om man tror att man inte behöver 1-2 dygn att vila upp sig i veckan 
 
Minns ni min ångest? den är helt borta nu. Onsdag var sista dagen den var på besök. Den kommer säkert snart igen. Säger inget om det men vila har bidragit mycket till mitt välmående just nu kan jag lova. 
 
Jo, jag ville bara skriva av mig lite. Nu ska jag gå till köket och gräva efter något gott. Hoppas vi har några sött! Sen ska jag sätta på en film. 
 
Glöm inte att ni är jättevälkommna att ställa era frågor här. De är lätt hänt att frågorna försvinner i mängden på ig. Speciellt kommentarer, om man kommenterar på gamla bilder. Jag ser inte de kommentarerna OM jag inte själva går till en gammal bild och kollar kommenterar. 
 
Hoppas ni får en fin lördagskväll <3
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.