Vad valde jag nu då? – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Vad valde jag nu då?

Hallå babes, 
 
Nu har jag placerat mig på soffan och jag ska snart se Wallgrensvärld. Varit sugen på att titta på den. Så nu ska vi se om den är så bra som jag tror att den är 🙂 
 
Men innan!  Ni verkar så sugna på vad jag faktiskt valt för foundation. Det blev en massa saker. Men jag köpte faktiskt inte mycket utan jag tog prover på allt och köpte 3 produkter. Jag vill verkligen veta att de är bra innan jag köper. Trött på att köpa saker som
Inte funkar! 
 
Så vad blev det då? 
 
Jo! för ett år sedan ungefär började jag få acne vid hakan. Det var liksom stora finnar som gjorde ont och vägrade lämna. Nu verkar acnen ha försvunnit men jag har ärr kvar. Dessa röda prickarna stör mig som fan men jag får leva med de ett tag och sen se vad jag gör åt de 🙂 
 
Nu har jag istället blivit snustorr i ansiktet och verkligen flagnar på panna och runt ögonen vilket ser hemskt ut när jag sminkar mig. 
 
Så det jag egentligen behövde var återfuktande ansiktskräm till att börja med. 
 
Här är allt jag blev rekommenderad att använda. 
 
(null)
 
(null)

 • Clinique moist surge intense, återfuktande ansiktskräm 
 • Clinique all about eyes rich, ska vara drömmarnas ögonkräm. Jag som är galet torr runt ögonen behöver denna. 
 • Dior, hydra life mask, en super återfuktande nattmask. Som man har över natten och tar bort på morgonen. Ska bara guld. Vad jag hört!
 
(All rengöring jag använder är från Exuviance ) 
 
Sen på med sminket då! 
 
 • Smashbox primer, photo finish light. En oljefri primer och väldigt “lätt” 
 • Sensai cellular performance, fondation. Denna är väldigt lyxig och ska vara helt fantastisk! Jag fick många rekommendationer på denna. Just den jag valt är ganska täckande men ändå inte extremt täckande. Men de finns en mindre tecknade Variant också. Jag skulle nog vilja ha båda. Dessa är gjorda på silke vilket ska vara väldigt fancy pancy men vi får väl se. Ska testa den ett tag innan jag köper. 
 • Clarins instant concealer blev det under ögonen som är en återfuktande och “blöt” concealer. Haha kan man säga blöt? Aja ni fattar!! Många rekommenderade maybelline men den passade inte så bra på en torris som mig :/ 
 • Till mina vackra röda ärr blev det denna GRYMA coucealer från Urban Decay. Denna kommer jag inte använda varje dag. Bara om jag verkligen vill täcka allt. Sensai foundation gjorde ett väldigt bra jobb bara den så denna concealer är verkligen bara när man vill ha extra 🙂 
 • Kicks, För att allt ska hålla bra sen så blev det en transparant Loose powder, grym. Men jag lägger verkligen suuuuper lite haha. 
Så roligt när hon sminkade mig. Alltså hon använde så lite av allt. Jag var väldigt tydlig med att jag hatar smink, vill inte se sminkad ut eller känna mig sminkad. Så hon nuddade mig knappt med penseln haha. Jag är supernöjd såhär men jag måste testa detta nu i en vecka så får vi se.. får ja finnar? Blir min hud mindre torr? Osv. Sakerna jag nämnde nu var inte billiga så jag förväntar mig mirakel haha. 
 
Sen skrev några om highliter osv men det där är överkurs för mig just nu! Lite solpuder på de jag köpt och jag är nöjd. Haha. Ett steg i taget. 
 
Kram finisar <3 
 
 
 
(null)

 Helt galet, kl är 21 och sminket sitter som sten. Inga prickar syns! Är inte de galet? Smink alltså. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Du är alltid lika vacker med eller utan smink och jag är likadan att inte vilja använda smink mer än eyeliner och maskara ibland. Men för att få bra hud är en riktigt bra och lite stark för sina fina ansiktsvatten sedan en bra kräm. Eller så kan jag verkligen starkt rekommendera Mary Kay produkter, vet de är lite dyra men man ångrar aldrig de bara du får rätt dör din hud och varje gång känner man sig sååå fräch och snygg. (jag är inte säljare av deras produkter men en mycket nöjd användare av de)
  Kram

 2. Elina

  Hej! Du tipsade om fjäder innerkuddar från Ikea, har du fler ställen att rekommendera innerkuddar från?:) Bor en bit från Ikea…
  Kram Elina

 3. Sidra

  Oj vad intressant att läsa för mig som är så okunnig inom smink! Hur går det till? Ska man ringa kicks och boka tid för att bli sminkad med produkter som passar dig? Känner att det oftas slutar med att jag köper oändligt många produkter som sedan sällan passar mig

  1. interiorbyvanessa
   interiorbyvanessa

   Haha då är vi två 😅 nej jag gick bara dit! Skillnaden denna gång var ju att jag hade fått massa rekommendationer av er på ig så jag visste ungefär vad jag ville ha. Förklarade för henne min hud och sen så rekommenderade hon lite 🙂 det är lite läskigt att gå sådär till någon för man vet aldrig vart man hamnar.

   Rekommendation.
   Gå en tid då de inte är mycket folk i butik så hon har tid att hjälpa dig. Vi satt i minst 30 min. Sen välj någon DU tycker är fint sminkad och så. Kanske låter konstigt men jag tror att de blir en bättre match om ni båda gillar samma typ av smink 🙂 och testa allt först! Köp inte om du är osäker 🙂

   Kram