Rabattkod och när man nästan spricker – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Rabattkod och när man nästan spricker

Godmorgon mina sötnosar <3 
 
Imorse vägrade Alma vakna 6:30 så hon fick sova vidare medan jag gick ner och började jobba. Måste ända säga att det känns väldigt lyxigt att kunna bestämma sina arbetstider på det här sättet. Finns liksom ingen stress på morgonen. Jag försöker ändå hålla en rutin och min väckarklocka påminner min om att gå och lägga mig 22:30 senast vafje kväll på vardagar så att jag sover i 8h. Väckarklockan ringer 06:30 varje morgon och jag går alltid upp men inte Alma. För mig är det viktigt att man behåller disciplinen och faktiskt går upp även om man skulle kunna dega i sängen heladagen egentligen haha. Nej vad hemskt, men ni förstår vad jag menar. 
 
Jag är glad iallafall att Alma kan få sova vidare om hon haft en dålig natt eller bara är extra trött helt enkelt. Kl 8 hörde jag “aka dig, aka dig. Ja, då har Alma börjat sjunga lillasnigel. Där efter var det ett jävla liv med att få henne att förstå att hon inte kan äta upp läppsylen…… Efter många försök att inte säga NEJ utan att gå runt ordet, så accepterade hon att den skulle vara stängd och att hon fick hålla i den då. Jag kan ärligt säga att det hon inte vet var att jag var på min Sista försök att vara lugn. Hade hon bråkat där så hade jag blivit galen och förmodligen tagit läppsylen och krossat fönsterrutan med den. haha ok nu överderev jag. Men ni som vet, ni vet. 
 
Så en klapp till mig som höll ut just precis så länge som behövdes. 
 
Idag ska jag åka och köpa Alma en ny bilbarnstol bla. Jag vill inte ha mer bråk i bilen pga att hon känner sig obekväm. Alltså fy! Alma sitter jätte trångt och benen får inte ens plats. Hon är inte bara lång utan även rätt så kubbig och hård så hon är inte super vig eller vad man ska säga. Hon sitter så obekvämt vilket resulterar i ett gäng shower ute på parkeringr då hon verkligen inte vill in i bilfan. 
 
Så nu vill jag ha den största stolen som finns på denna planet samt att hon ska kunna sitta fram. Så vi kan sjunga oss hesa och ha kul på våra bilresor 🙂 Jag hörde om en Britax som man kan dra rätt så långt bak på sätet så att benutrymmet blir större.Det är perfekt! 
 
Innan jag avrundar här så vill jag visa er världens finste skrivbord som just nu är på rea, 34% rabatt för er som gillar svart och vitmarmor men för er som gillar krom blir der ännu billigare. 51% rabatt.. och inte nog med det. Med min kod fbinterior1 får nu YTTERLIGARE 15% rabatt på skrivbordet. Rabattkoden gäller allt i sortimentet så om de finns något annat på Furniturebox som ni tycker om så finns koden fbinterior1 ni kan använda så får ni 15% rabatt till. Koden funkar alltså även redan nedsatta varor. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

 
Ni kommer direkt till skrivbordet HÄR och till startsidan HÄR kod: fbinterior1 för 15% rabatt gäller fram till 28/2
 
inlägget är i samarbete med funiturebox
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.