Interiorbyvanessa

GLAAAD

Hej mina finaste finaste läsare, 
 
What are you doing? Jag sitter och skriver ner alla era sminktips i min kalender för imorgon åker jag till kicks och ber de testa allt på mig haha. 
 
Alma sover och E tränar med sin andra havla (R kallar vi honom) Jag måste ändå säga att jag är väldigt glad över att min ångest hållit sig borta idag. Ett litet snabbbesök men jag vilseledde den direkt. Jag har varit väldigt glad idag annars och ännu gladare blev jag när jag fick ett superkul mail!!!! 
 
Lite nytt som händer inom kort och jag är väldigt taggad och glad över det. Blir så varm i hjärtat när folk säger att de tror på mig och att de vill satsa på mig. De är så fina ord <3 WOHOO så taggad jag är !!
 
Iallafall, anledningen till att detta inlägg kommer så sent är för att jag har letat efter min stol jag ska ha till matplatsen. Jag har alltså 3 rosa sammetsstolar från Åhlens men jag ska ha en till fast i helt annan design. Livet är för kort för att inte blanda design på stolar. Jag hade nog kunnat ha 4 olika stolar. Så snyggt. 
 
Jag visar upp de när jag hittar den haha. har den i huvudet men vet inte vad den heter!!! haha 
 
Medan får ni se vad jag beställde till almas rum. Två supersöta transparanta stolar ! Dör så söta dom är! 
(null)

 
 
Och det blev även en till mig men i mörk färg. Nice ! 
 
(null)

 
Båda är beställda från Cultfurniture.com 
 
Nu ska jag fortsätta leta efter min mystiska stol! 
 
Stor kram, vi hörs imorgon <3 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.