SÅ KNOCKAR JAG MIN ÅNGEST – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

SÅ KNOCKAR JAG MIN ÅNGEST

Tjena mina damer och herrar (om de finns några herrar som läser min blogg hehe)
 
Nu sover Alma sött i sin säng och E har somnat på soffan. Jag, sitter uppe och jobbar som vanligt hehe! Nej men nu ska jag inte överdriva. Jag jobbar inte jämt. Idag blev det inte mycket jobb pga att jag mått sisådär hela dagen. Dels för att jag har mens men också för att jag har Ångest. Prestationsångest.
 
Jag är inte orolig. För att vara helt ärlig så är jag coollugn. Känslan av att du har 100 kilo sittandes på ditt bröst är jobbig men jag har lärt mig att hantera den. Jag vet att den kommer att försvinna inom några dagar. 
 
Jag vet även varför jag har det och det är mitt eget “fel” Jag går igenom en stor förändrig i mitt liv nu som gör att jag sätter ovanligt mycket press på mig själv. Det har hänt förr och jag känner igen känslan precis. Jag vet att det kommer gå över. Jag är helt enkelt känslig mot förändringar och jag tenderar tyvärr, att sätta extremt hög press på mig själv. Vilket bara gör allt skit såklart haha. 
 
Men men, det jag gjorde idag för att hantera min ångest var att släppa ALLT! Bara strunta i allt, alla måsten, min telefon, Allt! Jag satte på musik och började diska/träna. Jag städade köket och tränade samtidigt. För att ni ska få en bild så såg jag ut som att jag gjorde en strippshow (fast jag behöll mina kläder på) samtidigt som jag försökte få in bra övningar för ben och rumpa och få upp pulsen ordentligt, så jag överdrev allt. 
 
Jag kan ju säga att jag inte såg klock ut. Från att stå och diska till att ligga på golvet och hoppa upp igen. Ja, det jag ville få ut av min galna dans var att få upp pulsen och samtligt tänka på annat eller tänka på ingenting egentligen. Jag mådde bättre direkt. Min ångest kan verkligen gå från att jag bara ligger i soffan och har ett hemskt tryck i bröstet till att den är helt borta, på väldigt kort tid. 
 
Jag är osäker på om det är bra eller dåligt att jag känner mig så bekväm i min Ångest men så är det iallfall. 
 
Imorgon ska jag träffa en vän på lunch! Så kul! Jag längtar! Vi håller tummarna på att Ångesten tycker att den gjort sitt för denna gång då.
 
Jag har inte berättat för er vad förändringen är men de kommer. Just nu behöver jag bara vänja mig in i det nya 🙂 
 
Jag har alltid beskrivit min blogg som en inredningsblogg men så att ni vet så kommer det från och med nu även vara en mammablogg. Jag kommer skriva mycket om Alma, vår vardag osv men största fokuset blir fortfarande på Inredning. Hoppas ni kommer att gilla det 🙂 
 
 
Jag har blivit besatt av denna matta! Vill ha!!! 
 
(null)

Den är såklart i viskos och från AYTM finns att köpa på bla rum21 HÄR #adlink 
 
Godnatt, sov så sött och om du också har haft eller har ångest var inte rädd att konfrontera den! Du är starkare än vad du tror, det är bara en känsla som ligger där och irriterar men du kan lära dig att kontrollera den. 
Äg din ångest, låt inte ångesten äga dig <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.