Interiorbyvanessa

LOVE

Hej sötnöt! 
 
Lilla Alma somnade redan vid 19 idag. Jag gissar på att hon var supertrött för vad vi än gjorde så grät hon. Så förbannad på allt och alla. Tillslut var det bara att visa henne all kärlek som går oavsett att hon skrek och slogs. Gör ont i hjärtat att se henne sådär. Hon bara skriker nej nej nej, slåss och gråter 🙁 Vi förstår inte vad det är 🙁 hon ville heller inte äta middag. 
 
Vi tänker att hon kanske håller på att bli sjuk? Är trött? Utveckling? Något hänt på förskolan? Vi tänker på allt 🙁 jag gick tillslut runt med henne i famnen och vi kramades hårt och sen somnade hon. Nu sover hon sött <3 jag hoppas hon mår bättre imorgon. Jag känner nästan för att ge upp allt ”Nej Alma” känns som att vi säger nej till henne helatiden. Men vad ska jag göra då? Låta henne göra sina målningar på väggarna? Låta henne leka på trappen och låta henne leka med glasen och annat farligt hon vill leka med. Jag vet inte längre. Känner mig bara kluven just nu 🙁 Vill inte se henne sådär. 🙁
 
Jag dras till att leta inredning när jag är orolig. Jag har blivit totalt förälskad i AYTM sortiment. Vill ha varenda produkt! Jag har alltid gillat märket men nu är jag fast! Jag bara måste ja mattan och puffen! Vilka bank är lättast att råna? Haha skoja! 
 
De är inte så dyrt egentligen! Men om man vill ha allt blir det en saftig summa hehe!! 
 
Alltså titta mattan! Titta pallen!!! OMG pallen! Klockan i marmor! Herregud!! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Alltså denna! Herregud!! 
 
Jag hittade de mesta inne hos Royaldesign klicka HÄR 
 
Stolarna hittade jag HÄR
Svarta sittbänk  HÄR
Rosa sittbänk HÄR 


 
Inlägger innehåller adlinks 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Vi har en son som också är livlig och "busig". Vi försöker att inte säga nej så mycket utan visa hur man gör istället. T ex om han försöker ta tag i en blomma på bordet så säger vi "vill du känna på blomman? Kom ska jag visa hur man känner försiktigt". Eller om han ritar någonstans där han inte får rita, då försöker vi bekräfta honom genom att säga att vi ser att han tycker om att rita och så plockar vi fram papper o pennor på bordet istället. Vi tänker att vi vill uppmuntra hans nyfikenhet o det gör vi ju inte genom att säga nej. Men genom att avleda och visa honom ett alternativ så lär han sig ju. Det funkar såå bra och han är lugn och harmonisk. Vi vill ju inte att han ska känna att han inte får undersöka någonting. Så testa att visa Alma hur hon känner försiktigt på saker och låt henne undersöka och känna tillsammans med er. Tack för en superblogg fina du! Kram

  1. interiorbyvanessa

   Hej Maria,

   Tusen tack för ditt meddelande! Vilket fantastiskt bra tips! TACK!! Det ska jag testa på en gång. Låter som ett jättefint sätt att lära barnen utan att förhindra de att vara nyfikna.. ❤️ tusen tack!! Önskar dig en fantastisk dag ❤️

 2. Malin

  Hej☺️ Älskar dina ärliga inlägg💕 Å självklart din goda smak😊 Såklart så känner jag inte er eller lilla Alma och har inga egna barn men har många syskonbarn å är bonusmamma.. Jag tror hon är ett friskt lyckligt barn men med lite temperament med extra krydda😅 Med den viljan och framåtandan i framtiden kommer hon långt! Som sagt jag är absolut ingen expert men känner igen tempramentet😁 Hon är sååå söt💕 kram till er🤗