ALLEVO MIN RÄDDNING – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

ALLEVO MIN RÄDDNING

Hej mina fina läsare, 
 
Som ni kanske sätt på min instagram så har jag just nu ett samarbete med Apoteket AB. Jag vet att detta samarbete är lite speciellt jämfört med mina andra inredingssamarbeten och det är pågrund utav två anledningar. Ett det är inte inredning HEHE. ( jag
är så rolig)  två för att jag har ätit Allevo bars hur länge som helst. Så jag tyckte det var så KUL när apoteket hörde av sig och ville marknadsföra deras kampanj köp 3 betala för 2 på alla Allevos produker tillsammans med mig. Det var ju helt
klockrent då min vardag inte skulle funka utan mina bars. De är min räddning i vardagen. 
 
Jag tror inte att jag är den ända som hoppar en måltid här och var. Antingen pga stress eller pga Alma. 
 
Vi har en (ganska) ny tradition hemma och det är att göra smoothies på kvällar och helger. Det är för att se till så att vi får i oss bra med näring.
 
Här hemma ÄLSKAR vi smoothie även Alma, “gott gott” säger hon alltid haha. MEN nu är det ju så att man inte alltid hinner ställa sig i köket och fixa den perfekta smoothien eller har saker hemma för att göra den. DÅ använder vi oss båda av Allevo bars.
(Alma får en frukt)
 
Mitt liv är långt ifrån lungt så jag behöver alltid ha något som går fort att äta ifall att. Det handlar inte alls om att gå ner i vikt eller liknande (för min del)  utan det handlar bara om att äta regelbundet och att få i sig bra mäng vitaminer
och mineraler. Så hellre stoppa i min en god bar än att hoppa över måltiden/mellanmålet helt. Så för mig är det viktiga att veta att jag ändå ätit något som ger mig närig och får min kropp att må bra och orka.
 
Innan jag och Allevo bars träffades så kunde jag lätt stoppa i mig en kexchocklad eller någon godis för att jag missat mellanmålet och tappat all energi.  Så det jag gjorde var att fylla på med socker för att det var enkelt och gott. Nu kommer jag
aldrig till det stadiet där godis är alternativet då jag inte missar mina måltider. 
 
Allevo går att ta som ONE MEAL vilket ska motsvara en måltid i närig (everything included but the extra calories) och en mindre variant som MELLANMÅL ( its ok, you are still on track) 
 
Jag äter mest mellanmålen för de passar in vardag bäst. Att gå till kylen för att göra mig ett mellanmål är jag inte bra på. Då blir det en bar. Det beror ju på vad jag åt för lunch såklart och vad jag kommer äta till middag men oavsett så måste ja ha
dessa hemma. Min favorit är definitivt hazelnut raisin & pumpkin seed!! Sååå god! 

(null)

(null)

( jag började äta innan jag fotade den! Ups haha) apgod! 
Så om ni är som mig med matvanorna, testa dessa! Just nu är har apoteket AB (original) köp 3 betala för 2. 
 
om ni klickar er in HÄR så kommer ni direkt till Apotekets hemsida och kan beställa hem de. 
 
Erbjudandet gäller bara fram till den 26/2 
 
Inlägget är i samarbete med Apoteket 

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.