Interiorbyvanessa

HUR FOTAR JAG

Tjena babes, 
På begäran kommer jag nu skriva ett inlägg om hur jag fotograferar för instagram. 
Jag fotar med min telefon iPhone 8 vid tillfället. Jag använder dagsljus när jag fotar. Jag redigerar mina bilder direkt i instagram appen. Använder inga externa  redigeringsappar. För ointresserad för att göra de. 
Fatta hur arg jag blir då när det är dåligt med dagsljus haha.. dåligt ljus = inga fina bilder för mig. 
När jag fotar så tänker jag mycket på vinklar. Speciellt vid detaljbilder. Det kan handla om en mm hit och dit. Det ska bara rakt helt enkelt! 
(null)

Som ni ser på denna bild exempelvis. Innan jag tar bilden tittar jag på allt runt omkring, tavlorna exempelvis, de ska vara rakt även där uppe. Nu är denna bild lite lite sne. Men sånt tittar jag på och sen korrigerar på insta appen. 
Sen är vissa bilder såklart tagna från en "sne" vinkel också men jag föredrar framifrån om det går. Sen älskar jag blommor då det får bilden att se så levande ut 🙂 
Nyttja solljuset och det västa ljuset är när det är en ljus dag men utan sol. Jag tycket inte bilderna blir bra med direkt solljus. 
Om ni har fler frågor så är det bara att fråga 🙂 
Kram 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Tack snälla för svar! Håller den där växten " för evigt" eller kan även den dö? Läste ditt inlägg om den och tolka de som att den är konstgjord, super isåfall!!💕

  2. Maja

    Äääälskar din inredning!!! Men är sä nyfiken, vart är "kvistarna" med de vita o rosa "blommorna/fjädrarna" från???😍 Såååå fina!!