Interiorbyvanessa

GRAND HOTELL SALTSJÖBADEN

Hej igen 🙂
Hoppas ni mår toppen! Tänkte att jag skulle visa er lite bilder från vår dag på Grand hotell i Saltsjöbaden. Jag bokade in mig och Enis på en dag-spa förra söndagen då han fyllde 26 i måndags. Jag kände att spa var precis vad VI (hehe) behövde.
Sen blev det extra roligt då Enis aldrig varit på spa förr. Han har alltså aldrig varit på massage förr!! Kan ni fatta de? 
Enis min när han kom ut från sin behandling var obeskrivlig. Jag skrattade så mycket. Han såg helt drogad ut. Det roliga var att han älskade det så nu blir det massor med spa för oss 🙂 
På denna bloggportal kan man inte redigera sina bilder och jag är för lat för att göra de på annat ställe så här får ni några härliga bilder i original. 
Jag kanske borde bli mer ”professionell” och redigera bilderna men jag skulle aldrig orka de. Filter då och då funkar för att de är enkelt men mer än så blir det inte haha. 

(null)

(null)

Visst är det vackert? 

(null)

(null)Jag vid lunchen, för hungrig för att fotas. Mat i munnen och ett väldigt konstigt leende bjuder jag på. 
(null)

Påväg hem min man och jag. Helt avslappnande men med huvudvärk haha. Så ovana att varva ner så pass mycket. Två glas vatten så var huvudvärken borta som tur var 🙂
Det bästa med besöket var behandlingarna och även lunchen. Mums! 
Någon som varit där? 
Kram  
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.