HALL MAKEOVER – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

HALL MAKEOVER

Heeeej finisar, 
Alma körde ett riktigt spel med mig idag under nattning. Lill skiten <3 som jag älskar henne! Nu sover hon gott och jag sitter på soffan och snuttar på nutella och bloggar i min ensamhet. E är ute med sina grabbzzz. 
Nu ska ni få se på en före bild på hallen. 

(null)

(null)

(null)

Såhär vackert ser det ut nu i vår hall. Hehe. 
Jag ska alltså göra om här helt! Vill gärna måla väggen men jag vet inte om det är så bra. Tycker redan att rummet är väldigt mörkt så känns dumt att göra det mörkare med färg. Kanske någon ljus färg. Vill så gärna go crazy och typ köra
mintgrönt eller något men jag kommer säkert tröttna fort och vit funkar alltid. 
Hmm svårt det här haha! 
Men det jag vet med säkerhet är att jag vill ha en massa förvaring!! Så det jag kommer köra på är en 180 byrå på väggen åt höger som bara har ett djup på 20cm. Det blir svårt att ja något djupare än då. Sen tänker jag mig ännu en byrå till höger om
det behövs men vill egentligen ha en fin sittplats där. Sittplats med förvaring kanske? 😃 ja! 
Jag kommer att köra på samma stil som byrån i allrummet. Stommar från Ikea (bestå) och sen klä om byrån med nya luckor och ben från bytfront.se. 
Luckorna kommer att ha detta mönster 
(null)

Fast jag kommer att köra på vit med ben i mässing 🙂 
Sen är jag lite sugen på denna byrå från Ellos. Fast jag vill nog mest ha denna i Almas rum 
(null)

 

Så fin!! Den heter Dessi för er som är intresserade 🙂 
Sen har jag bestämt för en rund spegel över byrån på höger sida 🙂  
(null)

Så långt har jag kommit. Ska bli så spännande att se hur hallen formar sig och hur det tillslut blir! 

Idag har jag varit inne på kontoret och jobbat. Sen har jag myst med Alma. Lite så våra dagar ser ut nu och kommer se ut ett tag framåt. Men så långe Alma är glad så är jag nöjd med de upplägget. Behöves inte mer än så 🙂 
Kram på er och sov gott <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons