HUR HINNER NI? – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

HUR HINNER NI?

Hej, 
Sitter och funderar på en sak och jag kan inte annat än undra hur orkar andra influensers (så fult ord) med detta 24/7 timmars jobb? 
Ja, nu kommer jag klaga lite. 
För mig är det precis så att jag hinner med att uppdatera mina kanaler/jobba/familj osv. Finns inte tid för något annat. Ibland räcker inte ens tiden till alla “måsten” ens. 
För att ge er ett exempel. Idag var vi på spa på Grand hotell (E fyller år imorgon) vilket då innebar att huset automatiskt valdes bort. Det ligger saker överallt. Kaos med andra ord. Så vardagen räcker aldrig till just allt som behöver göras. 
Är det bara jag som inte hinner? Känner mig så dålig och ibland undrar jag om detta jobb verkligen är för mig haha! Jag älskar det jag gör men det är inte kul att känna att man lever på lånad tid helatiden. 
Tänk er att du varje dag tänker,  “jag hoppar lunchen så hinner jag färdigt med det här”  Eller  “jag sitter uppe en timme till, jag ska bara… sen är kl 00 och du somnar alldeles för sent och vill dö när väckarklockan ringer. 
Sorry, jag är nog bara trött och grinig. Hatar när hemmet är stökigt men jag är för trött för att göra något åt saken. Så nu ska jag lägga mig bredvid E och be han trösta mig. 
Jag tror min mens är påväg. Känslig tjej här haha.
Kram 
– 

Hello,
I will try to translate this blog post as good as I can. I tried to use google translate but, lord, I couldn’t understand one sentence haha! 

Ok,  it’s time  to complain a little bit. I can’t understand how other influences do this job? How do they make it work? Sometimes I wonder if this job really is for me? 

I feel like a live on borrowed time all the time. Some days I don’t eat lunch just to have time to do something else or some evening I do to bed to late just to finish something. The hours on one day are never  enough. 

Today we went to spa day, me and E. It was really nice but that automatically means that the house is trashed. I have not had time to clean and I hate that but I’m simply to tired to clean now. 

I think we should have like 5 more hours in one day. 

I think I’m just to tired and sensitive right now so I’m just going to stop writing and go  E for some comfort hehe. ( Im Having my period soon ) 

Hugs! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Så är väl verkligheten för alla till och från. Prioritera det som är viktigt för dig och så får man acceptera att man inte kan/hinner allt. För vad är en dag på spa värt om du stressar över stöket hemma? Min farmor sa alltid ”var där du är” så kloka ord.

  2. L.

    Du kanske behöver ta lite hjälp? Städhjälp 1-2 ggr i veckan? En assistent? Inget fel med att ta hjälp , du kommer nog hitta din rutin , gäller väl att sätta en prioriteringslista och sen så småningom hitta din rytm ☺️

Annons