Så förbannad – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Så förbannad

Jag blir så trött på det här! 
 
Varför måste männsikor vara så himla hatiska bakom skärmen? Vissa männsikor tycker sig ha rätten att kommentera vad som helst. Jag är en männsika och inte en robot eller en blogg. Jag är en männsika precis som dig! Jag lär mig så länge jag lever, precis
som dig. Jag välkomnar alla åsiker för eller emot det jag skriver, men då ska man fan tänka på hur man skriver det. Man anklagar inte en människa för att vara en hemsk förebild utan att ha någon aning. 
 
Jag förstår att många tänker på djuren och det gör jag med. Det var en miss av mig att inte nämna att man ska vara uppmärksam med vart man köper kuddar av fjädrar pga djurplågeri osv men jag är som sagt en männsika och jag lär mig. Så istället för att
skriva en hatisk kommentar så skrev istället ” det kan vara bra att nämna till dina läsare att de  ska tänka på att allt sköts på rätt sätt och att inga djur far illa” Då hade jag såklart gjort det. Jag tycker att kommentaren är
bra på det sättet att hon fick mig att tänka på något som är bra att nämna men hur hon skrev det. FY!!! 
 
Jag handlar alla mina innekuddar från ikea som jag vet gör hela processen på rätt sätt. Men för de som vill så veta mer så chattade jag med Mikaela på Ikea och frågade om innekuddarna. Jag har tidigare frågat i butik men för att ni ska få läsa så här
har ni.
 
 
 
Jag ansvarar inte för alla personer som tittar in här varje dag. Ni har själva ett ansvar över era inköp. Jag vet att många vet om det och att ni inte tycker att det är några konstigheter med det men jag gillar inte att bli felaktigt anklagad.
 
Fan skärpning!  Va inte så tjuriga och anta inte det värsta direkt. Det mesta går att lösa, bara man kan prata fint. Så om man vill göra skillnad, hjälp varandra istället för att anklaga. Det kommer man längre på. Vill ni att jag uppmärksammar något,
skriv det till mig då så kan vi säkert lösa något. Jag kommer inte göra likande inlägg igen om kommentaren är negativ och ful.  
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah

  Du är kanonbra och det du gör och visar oss andra är superkul och fint. Jag tror att 99,9% av dom som väljer att följa dig gör det för att det ska vara inspirerande och roligt. Att du har en dunkudde spelar nog inte så stor roll. Dom som inte vill använda dun behöver inte köpa samma kudde😊 kör hårt, jag tycker du är duktig och alltid kul att se vad du har för dig och tipsen du ger!

 2. Anonym

  Tyvärr så är ju en del av att vara offentlig att försöka tänka på vad man skriver om, detsamma gäller att kolla att de kuddfodral exempelvis som man tipsar om inte är ifrån ett företag som bedriver barnarbete, det är en väldigt komplex värld och du kommer stöta på bra mycket värre kritik än denna. Sen får man vara ärlig mot sig själv och andra huruvida man faktiskt lägger en extra tanke på vad man köper och dess ursprung.

 3. anneli01

  Men alltså på riktigt…. vad är det för fel på människor….. Du tipsade och då är det väl upp till dom själva om dom vill köpa eller inte…. Har köpt Ikeas dunkuddar så länge jag kan minnas. You go girl. Du är underbar ❤

 4. Anonym

  Asså jag blir så less på alla dessa vegan hetsare!! Herregud du tipsa om vilken typ av innerkuddar du föredrog , sen är väl människor ändå vettiga nog att bestämma själva vilken typ av dunkudde de vill använda , varför måste alla influencers vara skyldiga till att uppmana alla till att bli mer djurvänliga, det är väl ändå inte eran uppgift?? Jag följer dig för att jag tycker att du har en fin inredning, skiter fullständigt i dina personliga värderingar , kan inte alla bara ta en chillpill och bara njuta av fin inredning med lite smarta tips?? Skit i de negativa kommentarerna, kör ditt race och blocka fler haters, stor kram

Annons