PUFFKÄRLEK – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

PUFFKÄRLEK

Hejsan <3 
Nu till helgen fyller min Karl år, han har passerat 25 så jag retar honom lite att han närmar sig 30 haha. Jag är ju två år ynge än honom och det känns så bra! Jag under 25 men inte han hihihi. Jag skojar ju såklart. Vi är båda såå unga 😅 men till helgen
så ska jag och han smita  iväg lite. (Om jag får till min plan, alltid ute i sista sekund) 
Så jag har förberett några inlägg här till helgen där jag tipsar er om mina favoriter ur Jotex sortiment som ni nu kan få 20% rabatt på. Det gäller ju HELA deras fantastiska sortiment och det är ju helt fantastiskt! Så först ut är såklart PUFFAR! 
Vem älskar inte puffar?? 
Här är mina favoriter i sammet och om ni använder Koden VANESSA20 får ni 20% rabatt på hela köpet 😊 Pris från 999kr (ord.pris) så bra!! 

(null)

(null)

Fyrkantig sammetspuff! Åh!! 
Klick här för att komma till puffarna 🙂 

 

Nu blir det soffhäng för fulla muggar med semlor/godis/chips och hela köret! 
STOR BAMSE KRAM! Trevligt helg <3 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons