RABATTKOD – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

RABATTKOD

Hej finisar, 
Nu blev det ett sent inlägg. Jag fastnade bakom gåsmamman med E haha. Nu blev det så sent så jag blev lite seg i hjärnan här men jag slänger upp inlägget som tänkt. 
Eftersom att jag ofta får frågor om kuddar/kuddfodral så ska jag nu i samarbete med Jotex.se tipsa er om fantastiska kuddfodral till superbra pris och självklart så kommer ni också få en rabattkod att nyttja. 
Så, vad tänker jag på när jag väljer kuddar? 
Till att börja med är innekudden viktigast för mig. Som ni ser så gillar jag att hjärtforma mina kuddar och då måste innekudden ha rätt stoppning. Stoppningen jag har i alla mina kuddar är fjädrar. Kostar ungefär en 10kr mer än polyester. Men jag gillar
verkligen inte polyester.  Först och främst för att kudden blir så hård ooh går ej att forma sen också för att kuddfodralet aldrig sitter helt hundra. Det är alltid någon kant som inte riktigt sitter. 
Så fjädrar ska ni ha! Då kan ni forma kudden precis som ni vill. Såhär gör jag 

(null)

(null)

Så jag skulle säga att det absolut är värt att lägga några extra kronor på innekudden 🙂 
Nu ska ni få se mina favoritkuddar på jotex.se

(null)

Dessa rosa och senapsgula/guldiga i sammet! Sååå fin kombo!! 
(null)

(null)

(null)

Dessa svarta var också supersnygga i sammet! I min svarta soffa 😍 
Och som vanligt så har jag fixat en kod till er på 20% rabatt på hela er order. Det gäller även mattor och möbler, så HELA rubbet! Passa på och handla nu! Rabattkoden börjar gälla imorgon eller om 2,5h 😃 
Koden är VANESSA20 jotex.se och gäller bara i några dagar! 

 

Och kolla denna puff!! Finna i två storlekar och de skiljer 8cm i höjd 🙂 
(null)

HÄR  för att komma direkt till puffen. Finns även i större storlek. 20% rabatt gäller även på denna 🙂 kod VANESSA200
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Du rekommenderar alltså dina flera hundra tusen följare att använda fjädrar i sina kuddar, fjädrar som troligtvis är tagna från levande fåglar under oerhörd smärta, plågande och stress. Där djuren bor oerhört trångt i burar och föds upp enbart för att få sina fjädrar bortslitna. Varför gör du detta? Jo för att genom din fåfänga, kunna ”forma kuddarna som du vill”…… fantastiskt förebild du är för unga tjejer, verkligen.

Annons