2017 VÄRSTA ÅRET – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

2017 VÄRSTA ÅRET

Mitt 2017
En sak jag länge lidit av och tyckt att det är sjukt jobbigt är minnesförlust. Sen jag fick Alma så är mitt minne katastrof men det börjar komma tillbaka tack och lov.
Så det jag vill göra nu är blicka tillbaka till mitt år och skriva ner vad som hänt detta år. Jag måste börja med att säga att detta har absolut varit det mest händelserika år i mitt liv.  Eftersom att Alma föddes 2016 så kan jag säga att detta år
är bland det jobbigaste året jag också. Även om mycket varit fantastiskt.  Så har jag mått riktigt dåligt. Det har vart tufft för mig men även för min familj.
2017 började inte bra tyvärr. Privata problem med familj som ledde till något tråkigt. Men vi tog oss vidare och livet fortsatte att rulla på från bådas håll.  Nu när jag skriver detta så känner jag inte för att ens gå in på 2107 så mycket för det
har varit för mycket jobbigt med det året. Jag har aldrig blivit så psykiskt påfrestad som i slutet på detta år.
Allt var ok fram till efter sommaren. Då började jag må riktigt dåligt och där började resan med att få vardagen att gå ihop. Relationen med Enis var inte bra. Vi hade verkligen tappat varandra någonstans på vägen och Enis som alltid varit min bästa vän:( .
Vi har ändå 10 år i garderoben. Vi har äntligen hittat tillbaka till varandra och vi fortsätter kämpa för att våra liv ska bli bättre och bättre och som jag sagt så mår jag så himla Bra just nu! Därför känns det inte så roligt att blicka tillbaka
faktiskt! Så jag ångrar mig. Jag vill inte gå igenom 2017. Vi blickar framåt istället!
MEN en sak som absolut är värd att nämna är det allra bästa med 2017.. Almas 1års kalas !! Det var helt perfekt!! Vi hade ca 35 gäster här plus barn och det var underbart kaos haha. Den dagen kommer jag
Minnas för alltid <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu vill jag istället blicka fram till 2018!
Mitt nya jobb! Nya spännande uppdrag, nya utmaningar och nya tag.
Min hälsa är väldigt prioriterad här och jag ska se till att hålla mig på en balanserad nivå vad gäller sociala medier och mitt liv.  Min familj och min hälsa kommer alltid gå först nu!
Jag kommer i ett annat inlägg skriva ner mina mål för 2018!
2018!!! NU JÄVLAR KÖR VI! Är ni med mig?
<3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! Älskar din blogg och ditt hem 😍 tänkte kolla vad det är för färgkod på den gröna(?) väggen? Så snygg och lugn färg. Tack för massa inspiration!

Annons