HUR LYCKAS JAG? – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

HUR LYCKAS JAG?

Hello peeps, 
What are you doing? jag ligger i sängen och smygbloggar då Alma inte får se att jag har telefonen för hon ligger i sin säng och ska sova haha.. Vi har en kvällsrutin vilket är att jag först bär henne, hon lutar sig på mitt bröst och jag sjunger
en sång. Sen lägger jag henne i hennes säng och jag lägger mig i min (i samma rum) sen somnar hon efter ca 10 minuter. Jag ligger då kvar och bloggar. 
Jag brukar få frågor om hur jag lyckas hålla mitt hem så fint när jag har en galen 1 årlig. Vill ni veta sanningen?
 Det går inte!
Mitt hem ser ut som skit imellanåt. Under semestertider går det för att jag går runt och plockar HELA TIDEN när vi är hemma. Plockar undan hennes leksaker kanske 10 ggr på en dag. Städar köket 4 ggr på en dag och plockar stök i princip
hela dagen. Fattar ni att jag älskar att vara ute? Hahah och jag kan inte gå ut om köket är smutsigt. Jag är den som puffar till kuddarna snabbt och ställer ordning in i det sista när vi ska ut. 
Men det går inte i stort sätt. Det ni ser på instagram är hur det ser ut när bilden är tagen men efter det är det andra bullar haha. Allt åker in i byrå eller förrådet så att Alma inte har sönder det. Kan inte ha något framme. 
Så om det ligger mycket slit bakom varje bild? Ohja!! Allt ska tas fram, stylas och fotas, sen ska allt ställas tillbaka igen 🙂 Men som tur är så älskar ju jag det så det är bara kul! 
Idag var vi i Västerås och köpte en bil! Haha, vi behöver två bildar till nästa år då vi båda behöver bil för att ta oss till jobbet så det blev en till BMW.  Orange! Haha. Konstigt snygg ändå måste jag säga. 
Shit jag börjar mitt nya jobb snart! Nästa vecka!! Såå taggad! Vill bara börja nu! Vill ha 2018 NU! Nu blev jag nervös hihihi 
Kram på er fina <3 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons