RIKTIGT BESVIKEN – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

RIKTIGT BESVIKEN

Nu ska jag skriva av mig lite. Ja, som alltid egentligen hehe. Nej men jag känner mg faktiskt väldigt besviken på IG. Jag tycker att det är superviktigt att stötta varandra. Man ska glädjas av andra framgång och man ska inspireras av den och inte se ner
på den. 
Jag har många väldigt många underbara följare som stöttar mig enormt mycket men det finns en sak jag funderat över och som gör mig väldigt ledsen. 
Det gäller betalda samarbeten på instagram. 
Det började med att jag sett/läst på lite olika ställen att vissa har svårt att likea eller kommentera sponsrade inlägg?? Jag tänkte först “jaha, ok, varför då”? 
Men sen funderade jag inte mer på det förrän jag själv sätt ett mönster på mina samarbeten där jag kan säga HURRA om jag får 2 kommentarer så fort det är ett sponsrat inlägg.. Varför är det så? Jag vill gärna förstå varför det kan vara så? 
Tror ni att jag skulle kunna lägga ner så många timmar om dygnet på min instagram/blogg om jag inte tjänar några pengar på det? 
Jag menar det borde egentligen bara tvärtom! Vill man visa sitt stöd så gör man det bäst på sponsrade inlägg för jag skulle aldrig kunna göra det jag gör idag om jag inte fick pengar för det. Hur ska jag betala mina räkningar? 
Tror fan att inte att Swedbank är intresserade av att få en shoutout på min instagram föe att sen ge mig en betalfri månad på räntan.. HA HA 
Jag har precis som alla andra räkningar och om jag jobbar hårt för att inspirera er dagligen, flera timmar om dagen och om ni gillar det ni ser så ska ni veta att varje like och varje kommentar betyder extremt mycket. Det är belöningen för allt hårt
arbete jag lägger ner. 
Om jag inte tjänar en krona på min instagram så lägger jag ner den. Vem jobbar gratis? 
Så jag vill be er som har svårt att likea eller kommentera ett sponsrat inlägg att tänka om.  
Jag är sjukt ärligt med alla er här. Jag säger vad jag gått igenom för att komma dit jag är. Jag säger vad jag tjänar och jag visar den riktiga sidan av att vara en “profil på instagram” 
Så jag ber er att stötta mitt och andra influensers jobb. Vi kan inte göra det vi gör utan ert stöd. 
Jag exempelvis kommenterar oftast när andra har samarbeten för jag vill stötta deras jobb. Jag har inte alltid tid att sitta och scrolla igenom flödet men när jag har det så ser jag till att stötta de konton som kommer upp. Oavsett storlek på
kontot. 
Man blir helt ärligt lite ledsen och tappar lite lusten. Nu är jag påväg att få min mens så blir jag ledsen så blir jag ledsen gånger tusen haha. 
Och detta gäller inte bara mig! Alla influensers. Om ni gillar det vi gör, visa det då. Ni anar inte hur mycket det betyder.  Det är nödvändigt för att vi ska kunna fortsätta med det vi gör. Det räcker inte att jag älskar inredning tyvärr. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons