ALMAS RUM – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

ALMAS RUM

Hej babes <3 
Nu ska ni få en runda in i Almas rum! Just nu är det kaos! 
Men snart så kommer det bli superfint! Almas säng är monterad och den är så vacker så jag smäller av! Sängen är köpt hos Cubeliebyrose och heter Estelle växasäng. Finns även i spjälsäng och de
är så galet söta!  Vi är supernöjda! Sängramen är i sammet och jag valde en ljusrosa färg med knappar. Än så länge så tycker jag att kvaliten känns riktigt bra. Tunga och stabila brädor men det återstår att se när Alma börjar använda sängen.
Men första intrycket är kanon isåfall! Så ni vet lite mer om sängen förutom att den är snygg haha. 
(null)

(null)

(null)

Kvaliten på bilderna är Inter att skryta om men de är äkta vara haha. Inget reducerat här 
Sedan har jag i samarbete med Jotex fått hem deras vita viskosmatta som jag kommer ha här inne. Vet inte riktigt hur jag tänkt med vit matta i barnrum men Alma är inte här inne så jätte mycket. Kanske för att det ser ut som det gör hehe! Men också för
att vi knappt är på övervåningen. Men tanken är att hon ska börja sova här så jag kommer plocka upp hennes leksaker hit så hon kan vänja sig vid att leka här inne. Självklart ska en stor och praktisk byrå in här där jag kan gömma alla leksaker! Gillar
inte att ha leksaker överallt. Blir tokig haha. 
(null)

Sen har vi sänghimmeln, buren och stjärnorna som jag älskar! Jag älskar allt från Numero74!! Allt kommer från miniroom.se de har bästa utbudet! 
Sen rosettern från svenskttenn <3 såklart ska lite tavlor upp också och annat fint 🙂 
Är ni lika taggade som mig på att se resultatet? 
Godnatt 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons