SÅ GLAD – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

SÅ GLAD

Hejsan svejsan, 
Hur mår ni? Jag har haft en fantastisk dag! Ni är bara för Jä*** underbara. Får man säga så? JO de får man 🙂 vilken respons på mitt vardagsrum! Wow! Tack så jättemycket! Ni he skrivit så himla fint och jag gick igenom Alla och svarade ALLA! Det tog ett
tag haha men det är ni alla så värda! Det minska jag kan göra! Vi är också så nöjda med vardagsrummet och jag ser så fram emot att bli färdig. 
Imorgon fortsätter jag med sovrummet. Så häng med på insta storys 🙂 
Vet ni, idag är jag officiellt egen företagare! Interiorbyvanessa är startat!! 😃 känns så himla bra! Jag hade ett möte med min psykolog idag och hon tyckte att jag verkade väldigt lycklig men jag fock fortfarande några uppgifter att utföra så att jag
håller i detta 🙂 
Jag kommer längre fram att börja ta emot privatkunder för internetbaserad konsultation men jag väntar tills jag har slutfört min utbildning så att jag stolt kan kalla mig för en certifierad inredare 🙂 jag vet att ni är några som frågat om det men det
kommer under 2018 (slutet) 
Och en till sak! Det är inte bara mitt 2018 som kommer med 1528291  förändringar. E har också fått nytt jobb så 2018 blir nytt för HELA familjen och vi är såå taggade här hemma!! 
Det är inte alltid lätt att ignorera det negativa med att vara offentlig. Det behöver inte alltid handla om att någon kommenterar något taskigt. Det kan handla om egen prestation eller annat som får en att tvivla på sig själv. Jag hade en period där jag
kände mig super dålig pga att någon skrivit att jag köpt mina följare. Det var bara en person jag vet men sen var det olika bloggare som skrev mycket om att det  inte är möjligt att få 100k följare på 300 bilder om man inte var kändis.
Det skrevs så mycket om det att jag började inbilla mig att mina följare var fejk. 
Fatta vad sjukt.
 Jag vet att jag inte köpt någon följare/like/kommentar eller vad man nu kan köpa men jag började nästan tro att någon annan kanske köpt följare till mitt konto. För att jag började tro på vad många skrev, att det inte är möjligt att
växa så fort som jag gjorde? Jag började gå igenom alla mina följare och kolla vart de kom ifrån osv. Såg de äkta ut? Osv Det var så jobbigt. Jag mådde jätte dåligt och kände att mitt konto var skit.
 Nu ska jag vara ärlig bara för att jag känner för det. Jag raderade över 5000 följare. Det var så jävla idiotiskt av mig. Att jag lät mig själv påverkas av det. 
Det är fel att säga att det inte är möjligt för det är inte sant! Det är möjligt för att JAG gjorde det! Om du skriver att det är omöjligt så är det isåfall omöjligt för DIG men inte för mig. Jag klarade det och jag kommer aldrig låtas påverkas av
detta igen.  Jag styr inte vem som väljer att följa mig.  Jag är stolt och tacksam för varenda en! Jag väljer att vara ärlig återigen för jag tror på att ärlighet varat längst och jag ångrar att jag raderade de.  
Jag har avföljt alla som väljer att skriva sånt skit.  
Nu spårade detta inlägg lite haha men det är ju det som är bra med en blogg! Bara att skriva 🙂 jag är fortfarande glad och så taggad inför allt som väntar 🙂 
Stor kram till er! 

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons