HAR JAG EN PRISLISTA? – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

HAR JAG EN PRISLISTA?

Godmorgon <3 
Redan söndag och idag ska jag mysa massor med familjen! Jag och Enis har en deal där bi får varsin helgdag att sova ut. Dvs den ena tar Alma. Igår var det hans tur att sova ut och imorse var det min! Tror ni inte då att han glömmer bort och jag vaknar
av att Alma petar mig i örat haha.. jag kämpade hårt för att inte piggna till och men tillslut så ba ENNNIIISSS!!!  Haha skit sur. Nu är han nere med Alma och jag in inte somna om så jag bloggar istället! 
Jag och Alma bakade scones till Enis igår så han vaknade till lyxfrukost! Tror ni det finns frukost till mig när jag går ner sen? NOT! Nej skoja, E fixar faktiskt väldigt ofta frukost till mig och Alma på helgerna så han är inte så dålig trots allt.
😅 
Imorgon startar min första vecka med semester och jag har MASSOR att fixa inför 2018. Bl.a. aktivera mitt AB som ligger vilande För tillfället och fixa med min redovisningsbyrå som inte ens vet om att jag öppnar igen! Tänk så de är fullbokade! Haha knas! 
Sen vet ni! Fick ett infall igår och jag tror jag ska släppa med min familj till frisören i Täby c. Orkar inte med mitt hår. Jag är en sån ifall jag tänker för länge tröttnar jag och sen blir det inget. Så det är bara att gå och göra det! Kommer dock
aldrig få en tid nu Haha 
Slänger upp nästa veckans planer här ikvälll 🙂 
Fick en massa med följdfrågor på mitt svar om vad jag tjänar på min instagram. 
Samlar ihop ett svar här. Jag har ingen prislista. Jag säger vad jag vill ha baserat på samarbetet. Vad produkten är/företaget/kraven osv. Men generellt är 10.000-12.000kr/samarbete som då är 1 bild på IG. I vissa fall har jag accepterat
mindre än så men då är det bara för att företaget är så kul/enkelt att jobba med så pengarna känns nästan som en bonus bara. Så jag är inte stenhård med beloppen. Kanske för att jag har ett annat jobb som är min "säkra inkomst" och insta
är bonus. Så jag är inte lika ivrig med att tjäna pengar här. Det viktigaste är att ha kul och att jag får möjlighet att fortsätta med mitt intresse. 🙂 
Kram på er!  
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons