DAGENS – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

DAGENS

Hej finisar, 
Så redo för att en söndagskväll känner jag! Hel slut haha! Idag har vi varit i Täby centrum galet länge! Alma älskar att springa runt där och säga hej till ALLA! 
Jag bokade en tid nästa lördag för mitt hår! Nu jävlar blir der klipp och färg! Vad ska jag göra med mitt hår? Kommer leta massor nu på instagram men vill ha ljusare hår iallafall 🙂 
Jag sprang förbi dessa dö snygga hängare i en butik jag inte sätt förut!  Så fina! Anger man TÄBY i kassan får man dessutom 20% rabatt på hela ordern! Jag ska in och köpa de nu! Till Almas rum eller hallen tänker jag 🙂 
(null)

Ni hittar de här
Jag hade tänkt blogga om något men kommer inte ihåg haha! Ja ja, 
Jag har känt mig så ivrig de senaste dagarna att komma igång med hemmet. Har ju inget vardagsrum/hall/barnrum/matplats/sovrum klart. De ända rummet jag är nöjd med är allrummet och alla andra rum är på g men det tar ju sån jäkla tid! 
Men idag i bilen sa en kille på radion "Rom byggdes inte på en dag. Många människor vill ha förändringar NU NU, och då blir sakerna halvt bra så ta det lugnt! Stressa inte! Låt det ta sin tid " haha jag började nästan skratta för att det
kändes som att han pratade med mig 😅 
Jag måste ta det lugnt! Mitt hem kommer bli klart och jag kommer ha ett mer varierat flöde  på instagram när det är färdigt helt enkelt 🙂 
Kommer fortfarande inte ihåg vad jag ville skriva här! Men men ! Det får bli en annan dag! Nu går jag ner och myser med E! 
Ni får några bilder från dagen istället 🙂 
Kram 

(null)

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons