SVAR PÅ ERA FRÅGOR – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Goooodmorgon! Sitter på Sigtuna höjdens spaavdelning och njuter. Tänk att jobba härifrån varje dag! Haha nej då hade jah gått i konkurs 😅 
Jag har läst att era frågor nu och kommer svara på de nedan! Många av et envisas om att kommentera på instagram haha men det gör inget! Jag tar med alla frågor. 
Fråga 1.
Har du planer på att jobba heltid med din instgaram i framtiden? 

Tack för din fråga. Nej det har jag inte. Idag känner jag att jag vill ha ett annat jobb vid sidan av men skulle det komma till att jag igen hamnar i den sitsen där jag har för mycket jobb så får jag då avgöra vad jag vill satsa mer på. 
Fråga 2. 
Hur får man ett samarbete? 
fick 10 frågor om samarbeten, all frågor var liknande så jag kör ett svar. Jo, vill du ha ett samarbete får du helt enkelt leta efter ett 🙂 om inte företag hör av sig till dig så hör du av dig till dom! Skicka ett Mail eller ring. Berätta om dig och
vad du kan erbjuda och vad du vill ha.  🙂 men tänk på att du är värd mycket! Underskatta inte dig själv när det kommer till samarbeten och tro inte att du får för mycket eller så! Din tid är värd! 🙂 
Fråga 3.
Hur mycket tjänar du på din instagram?

Här kom det hur många frågor som helst haha. Vad intressant det är att veta om pengar.. 
Jag har nyligen börjat tjäna pengar på min instagram och många kan tycka att jag tjänar sjukt lite och andra tycker sjukt mycket. Det varierar såklart men november månad fakturerade jag Ca 60.000kr. Men jag har ju även ett annat jobb vid sidan
av. Men som sagt det varierar väldigt mycket! Jag har tackat nej till många betalda samarbeten Pga att det inte är rätt grej att marknadsföra för mig. Jag är ärlig som person och jag säger till företaget när jag  inte tror att den produkten
/produkterna kommer gå så bra hos mig , välj en annan influenser brukar jag tipsa om. 
Jag vill ha samarbeten med företag som jag vet jag kan ge något till också. Bästa känslan är när man får feedback om att de sålt bra och är super nöjda! Då blir jag sååååå glad!  
Fråga 4.
Tacka ja till ett samarbete där man erbjuds en “stor” rabatt för x antal bilder? 

Min första tanke var nej. Men det är en del saker jag skulle tänka på. Vad är det för något?  Är det något DU verkligen vill ha hemma och skulle kunna tänka dig att köpa utan rabatt? Då ja. Varför inte! Jag har köpt möbler med rabatt förr men
då har det varit något jag dör för och verkligen vill ha. Men marknadsföringen kraven är =0 kanske tagga företaget i en bild är snällt men de ska inte ställa krav på dig men antal inlägg osv.  Det viktiga är att du känner dig nöjd och uppskattad!
 Och glöm inte att det ALLTID går att förhandla!  
Och glöm inte att gratis varor till ett visst belopp är skattepliktiga. Så de är inte helt gratis! 
Fråga 5. 
Är du och din kille alltid överens om inredningen? Vad tycker han om allt rosa? 
Haha nej! Men E låter faktiskt mig sköta inredningen! Han tycker att rosa är fint faktiskt men oavsett när han tycker något är fult så gör det inte så mycket. Han kan småklaga lite men den duskussionen vinner jag alltid. Inredningen är min grej! Däremot
kan han ha mycket och säga om jag köper dyr inredning då är han där och vill säga sitt hahaha! 
Någon som känner igen sig? 

Enis: när köpte vi den där puffen? 
Jag: för lääänge sen! Den har bara stått i förrådet.. har du inte sätt den? 
(sanningen, jag köpte den dagen innan och smög in den snabbt och slängde kartongen innan han kom hem) hihii 
Nu är det snart dags för min massage! Fortsätter sen! KRAM 
(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons