Klump i magen – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Klump i magen

Hej på dig! 
Hur mår du? 
Jag har en sån klump i magen! Har nu sagt hejdå till mina kollegor och sitter på tåget påväg hem. Jag har en klump i magen men kan samtidigt inte sluta le! Känner sån sjuk adrenalin att jag skulle behöva springa några mil för att bli av med energin. Vilken
känsla det här är! 
Alltså herregud om jag kunde förklara för er hur jag känner. Det är både sorg,rädsla blandat med massa ton av adrenalin inför vad som komma skall! Jag är så himla TAGGAD! 
AAAAAAAAAAAHHH denna känsla kan man lätt bli beroende av. Lika farlig som knark haha, fast mycket hälsosammare då 🤣 
Det känns så jävla bra och som pricken över i:et på allt så slog jag precis igen ett jävla grymt samarbete! Det börjar bra som egenföretagare! Haha 
Så taggad över vad livet har att bjuda på och så tacksam över all tid jag kommer att ha till att spendera tillsammans med min familj! 
Känns som att min bröstkorg kommer hoppa ur från min kropp när som helst! Vilken resa jag har framför mig! Är ni med mig? Jag hoppas ni vill hänga med! 
Alla tips och alla steg kommer ni få ta del av! Ni vet att jag är väldigt öppen med allt! Man kommer ingenstans på att vara för sig själv eller snåla med information. När man minst anar behöver man själv hjälp med något och då är man glad att få hjälp! 
Ett exempel (till dig som är influenser själv), jag gav ett tips till en annan influenser om vart hon kunde få till ett betalt samarbete med ett företag  och hon svarade sen med samma tips. En vecka senare hade vi båda fått ett
varsit nytt samarbete via de nya kontakterna. Utan henne hade jag inte fått ett nytt samarbete och utan mig hade inte hon heller fått ett så dela med er! Sprid glädje och stötta varandra! 
Så kommer man längst. 
Om det är något speciellt ni vill att jag skriver om här eller tipsar om så kommentera nedan eller på instagram (som de flesta föredrar) så skriver jag om det här!  Så fråga på! Alla frågor är välkomna 🙂 
Kram 

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons