MIN KÄNSLA MIN RÄTT – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

MIN KÄNSLA MIN RÄTT

Godmorgon

Då var det dags för Almas första Lucia och jag längtar! Hon var så gullig i sin underbara peppakaksklänning imorse när jag lämnade henne på förskolan! Vi ska dit igen vid 15 för fika. Så himla gulligt! 

Jag vill bara säga till alla er som läser mina inlägg. Jag är en vanlig människa som skriver lite om mitt liv och min inredning. Jag är ingen superwomen som har koll på allt eller vet precis vad jag ska skriva för att hålla alla här nöjda. Jag har ingen
som läser mina texter innan jag publicerar som korrigerar eller tipsar om hur jag kan skriva på ett “bättre sätt” 

Fick en kommentar igår där en person tyckte att det var fruktansvärt att jag skrev att “JAG kände MIG som ett psyk” det var då tydligen en osmaklig mening. 

Kommentaren 

“Kände mig som ett psyk” , usch vilken osmaklig mening. Jag är glad att du får den hjälpen du behöver, men att uttrycka sig så som du gjorde, det tycker jag är fruktansvärt.


Här är mitt svar på kommentaren! Väljer att skriva det här ifall det var fler som tog åt sig och vill ha en förklaring på varför jag skrev som jag skrev. 

Ni har alla rätt att inte hålla med mig i vad jag skriver. Förväntar mig inte att alla ska hålla med mig jämt men om jag pratar om mig själv och mina känslor så kan man inte säga att det är fel. Det var för mig ganska jobbigt att öppna mig och säga sanningen
om att jag går hos en psykolog och hur jag kände mig. Och att sen få höra att mina känslor är osmakliga eller att jag använd fel ord är inte kul. 

Meningen kanske var osmaklig men det var så jag kände mig. Som en knäpp människa. Jag pratar inte om någon annan utan bara mig själv och jag har rätt att känna om mig själv precis vad jag vill känna. Jag menar inte att trampa någon annan på tårna eller mena något illa för den delen. Jag berättar hur JAG kände då när JAG mådde som dåligast och det skäms jag inte över eller behöver ursäkta egentligen. 


Men här är en förklaring ändå. Jag kände mig knäpp som en dag mådde skit och en annan dag tipp topp. Att jag en dag grät pga all stress och press men fortsatte ändå prestera på blogg/instagram trots att jag visste att jag behövde en vila. Jag kände mig knäpp då jag inte kunde kontrollera mig och behövde hjälp från någon okänd människa. (Aldrig träffat psykolog förut) 


Jag förstår inte vad som är så fruktansvärt då jag beskriver hur JAG kände mig. Det har inget att göra med någon annan eller hur andra mår/känner/ska känna sig. Sen skrev jag inte att det var rätt att jag kände mig som ett psyk men det var så jag kände då. Helt enkelt. 


Så om någon tog illa vid. Ledsen för det men jag ursäktar inte att jag skrev hur jag kände mig. 


Smiter in en mening om mina nya soffor från Mood boarden! Den är från sofacompany.se 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anneli @anneli01

  Men alltså så arg man blir… Du skriver ju vad du tycker och känner och jag tycker att ditt inlägg var rakt och ärligt. Fortsätt precis som du gör och skit i dessa negativa människor 💋 Du har all rätt att uttrycka dig som du vill. You go girl. Puss å kram ❤

 2. Anonym

  Hej Finis!
  Skit I den kommentaren!
  Människor är så lättkränkta…
  Jag äter antidepressiva mediciner sedan 2004 och gått till en psykolog i många år.
  Jag tog aldrig åt mig när du skrev PSYK! Det är dina känslor och precis som du skriver har du all rätt i världen att uttrycka dig som du vill punkt.
  Jag kan må jättebra en förmiddag och eftermiddag kan jag känna mig så nere och ledsen… Det svänger fort så jag känner igen mig i det du skriver.
  Stor KRAM 💗

Annons