Interiorbyvanessa

YOGA?

Hejsan bloggen, 
 Kul att titta förbi här. Jag har haft den bästa dagen på länge idag. Min dag startade med sovmorgon så E tog Alma kl 7 och jag sov vidare som en stock till 8:15. 
Sen fixade E frukost till Alma medan jag städade köket. (Struntade i det igår kväll) sen packade vi ihop oss åkte in mot stan för att gå på Aquaria vattenmuseumet i Stockholm. De hade spärrat av en del i stan så vi fick promenera en liten bit från parkeringen
för att
Komma fram och det var helt underbar promenad! Det är ingen nyhet för någon att jag mått upp och ned senare tiden och vad gör promenader i friska luften med hälsan! Magiskt! Sen var det dags att titta på
 alla fiskar och Alma älskade det! TITTA HÄR OCH TITTA DÄR sa hon jämt! 
Helt underbart! 
Ingen stress bara ren lycka! Verkligen vad vi behövde! På vägen hem sen stannade vi i på Ica och handlade lite (påsar till soptunnorna var vi i akut behov av )haha viktiga grejer!  
Påväg hem ringde Almas farmor och ville umgås med Alma så vi lämnade henne där och åkte hem och kollade på en film med Enis vän som trillade in hos oss.
Nu har jag nattat Alma och nu ska jag få lite jobb gjort sen är det dags att sova! Imorgon ska det fixas lite saker. Älskar rensningsdagar! Känslan när man är färdig är obeskrivlig. Visst? 
Juste! Till min rubrik! YOGA? Någon som yogar? Vill börja! Finns ju 106382 olika sorters yoga och känner mig helt lost haha! 
Ni är många som läser mina inlägg här men sen kommenterar på instagram, ni får gärna kommentera här direkt! Går att vara anonym om ni vill det <3 
Ni ska få se en Mood board på vardagsrummet snart. Denna gång ska jag ta det lugnt och välja rätt saker så att jag håller mig nöjd länge haha! Nej men vill göra det rätt den här gången! Utan stress 🙂 
Stor kram till er och tack för all kärlek! Båda till mina svenska och utländska följare!  

(null)

(null)

E tog några bilder på oss förutom dessa blev det inget mer! Min mobil låg i Almas väska under hela besöket 🙂 (ett sätt att vila från sociala medier) det ligger i blodet nästan att fota allt man gör jämt! Det är en sak som stressar mig har jag märkt
så ibland ska man bara vaaa 🙂  
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.