JAG HAR TAGIT ETT BESLUT – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

JAG HAR TAGIT ETT BESLUT

Hej! 
Tack till alla er som fortsätter att läsa min blogg trots att jag suger på att uppdatera <3 
Jag vill vara helt ärlig! Det är tufft nu! Det är så sjukt mycket och min kropp säger ifrån. Jag är en glad person men min kropp är för slut. Att vara glad gör mig utmattad. Att bara vara gör mig trött och det känns inte bra. Jag fortsätter att sätta
sån otrolig press på mig själv och jag vill så jävla mycket. Orkar inte med mig själv ibland! 
Jag vill hinna fota hemma och inspirera även om jag inte har tid. Jag vill hinna göra om på en dag även om det inte är möjligt och jag vill bli mer hälsosam och frisk idag även om det är något som sker på sikt. Jag vill vara den bästa mamman till Alma
även om jag vet att jag inte kan ge henne all min tid och jag vill vara en bra flickvän även om jag vet att när kl slår 21 och vi har "egentid " kan jag inte kolla rakt av trötthet eller så har jag liiiite mer jobb att fixa.  
Jag älskar att jobba. Det är en drog men min kropp orkar inte lika mycket som min hjärna vill tyvärr. 
Jag ska vara helt ärlig med er! Jag pressar mig själv över att jag inte har nya bilder på mitt hem att publicera. Låter säkert töntigt men jag vill ha material och jag vill ha fina bilder. Jag stressar över att mina likes har halverats efter instagrams
nya algorithm. Jag Påverkas av avundsjuka människor som bara vill trycka ner än. 
Men trots detta är jag en extremt medveten person och jag vet vad som behövs göras. Alltid! Vilsen är jag aldrig. Jag kommer att använda min instagram för att finna inspiration till mina kommande projekt hemma. Jag kommer inte fota speciellt mycket
hemma under en månad ungefär. Jag kommer dela bilder som inspirerar mig och jag kommer ta en vila från allt hets med att fota hemma. Så istället kommer jag bjuda på inspiration från andra undertiden som jag blir färdig hemma hos mig. Jag
ska ta min tid och göra det bra! Inte halvt bra för att jag vill att det går fort! 
Jag hoppas att ni ändå väljer att stanna hos mig även om det ändras lite under en period ❤️ oavsett så är det ett måste för min hälsa. 
Tack för att ni läste detta. 
Kram 
(null)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Det vigtigste er selvfølgelig dit hälse!
  Jeg er her endnu når du er klar igen ❤️
  Du kunne måske også sagtens vise processen, mens du er ved at lave om!? Det behøver jo ikke at være det perfekte før og efter billede hver gang 🙂
  Håber at du kan læse mit danske 🙂
  Pas på dig selv, hilsen Emilie

Annons