Interiorbyvanessa

UPPSKATTA DIG SJÄLV

Hejhej, 
Idag har det varit en toppendag! Hur har er dag varit? Trots en bra dag så var det en sak som hände idag som gjorde mig riktigt upprörd men de kan vi ta någon annan dag 🙂 kanske.. 
Jag ville iallafall prata mer om ATG uppskatta sig själv! Jag upplever att vi är många som är superbra på att pressa oss själva och sätta otroligt höga krav på oss själva. Stämmer det? Iallafall för mig. Saken är så att jag tyvärr inte är lika duktig
på att uppskatta mig själv och vara glad för att jag är jag. Det klart att jag är glad men besvikenhet varar längre än stoltheten tyvärr.. och det är så synd! Jag glömmer bort hur j**** grym jag är. Så idag ska jag säga att jag är så bra! Finns inget
jag inte kan göra och jag är bara så himla fantastisk! 🙂 
Bort med alla måsten och kraven! Just idag är jag kung! Jag har kämpat så hårt för att nå allt jag har idag och jag är så stolt över mig själv och jag är som sagt så j**** BRA! 🙂 
Så nu har jag hyllat mig själv så det räcker för idag iallafall! Hihi
Glöm inte att hylla er själva då och då! 
Kram <3 
(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.