Interiorbyvanessa

LYCKLIG MEN LIVRÄDD

Hejsan! 
Ni har väl inte missat att en artikel kommit ut om mig och min utveckling på instagram? Så kul att bättrenyheter ville skriva lite om mig 🙂 
Klicka HÄR för att komma till artikeln (finns en massa tips ni kommer att älska)  
Jag är så nervös just nu!! Ni fattar inte. När jag tror att det inte kan bli bättre än såhär så händer det något nytt HELT SJUKT! 
Jag har fått en förfrågan att göra en sak som är heeeeelt utanför min confirt zone. Alltså Vanessa 16 år hade sagt ALDRIG I LIVET! Men nu känner jag att jag måste! Oavsett hur läskigt så bara måste jag göra det och utmana mig själv. Jag vill utmana mig
själv. 
Så till saken.. kommer inte berätta vad det än än förrän det är spikat haha men att överhuvudtaget få en förfrågan är galet för mig. Att de finns ett sånt intresse i mig. Lilla mig. Jag kan inte slå in i mitt huvud att jag inte är så osynlig längre. Jag
blir igenkänd allt mer ofta nu ute på gatorna eller på pressvisningar jag går på. Jag fattar inte riktigt att folk ser mig och att jag är så sjukt offentlig haha. 
Lite konstigt. Undra om jag någonsin kommer vänja mig vid att jag har så många följare som inspireras av mig…  
Nu ska jag fortsätta inreda här hemma, superglad! Supernervös och så exalterad! 🙂 
PUSS OCH KRAM 

(null)

(null)

Nya posters på väggen! 🙂 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.