Interiorbyvanessa

DUKNING

Hej sötnöt! 
Jag hade inte tänkte blogga ikväll, lite sent nu men eftersom ni var så många som erfterfrågade tips på dukningar så kör jag ett kort inlägg nu ändå 🙂 
Denna dukning slängde jag ihop precis med saker jag hade hemma, gick också ut och snodde lite barr från andra sidan gatan hehe. 
Just vid jul så älskar jag att använda mig utav naturen. Kottar är det bästa som finns! 
Mina tips är att använda sig utav en duk ( jag kunde inte hitta min så fick använda något annat) för att få en mysig och varm känsla så ha en duk men låt den gärna ligga lite ”stökigt” låt det vara lite skrynkligt i mitten. Det för du med hjälp av
ljusstakarna du planterar ut. På så sätt stannar duken som du placerar den. Använd ljusstakar! Gärna flera i olika höjder men försök att hålla dig till en eller två färger. Sen slänger du ut lite barr och kottar överallt. (går ju även att
köpa såna grangirlanger) En eller två batteridrivna ljusslingor som du placerar ut över hela bordet.  En stor eller flera små vaser med barr eller blommor i. Om du vill släng på några julkulor och tadaa. Klart. 
Sen kör du på med porslinet, ha gärna flera tallrikar på varandra och ett vin glas och ett vattenglas. Går ju att dricka cola i vinglaset om man nu inte vill ha vin.  Det gör sig fint på dukning iallafall haha. 
Jag kommer testa flera dukningar snart så då kommer fler tips 🙂 har ni frågor? Kommentera här eller skriv till på instagram. 
Tryck hjärta om ni gillar dessa typer av inlägg <3 
Godnatt <3 
(null)
(null)
(null)
(null)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.