Interiorbyvanessa

BEBISKÄRLEK

Hej hej finis, 
Vilken full dag jag haft idag! 3 pressvisningar och sen jobb. Pressvisningarna gick superbra! Och jag träffade massa fina människor! Några samarbeten blev det också 😉 spännande! Ännu en ny sak att se fram emot till 2018! 
Jag är faktiskt ganska ledsen just nu 🙁  Alma mitt lilla hjärta mår inte så bra. Vi sågs i 30 minuter igår och hon brukar reagera väldigt starkt på de och bli super ledsen. Idag efter dagis var det droppen för henne och hon har varit ledsen sen
hennes farmor hämtade henne 🙁 E åkte direkt dit efter jobbet och hon blev gladare men jag vet att hon saknar mig. Vi sov tillsammans inatt och hon ville bara sova på mig? Väldigt ovanligt men hon ville bara vara nära 🙁 jag blir så ledsen.. jag vill
bara säga håll ut älskling till 13 december då går jag på semester och sen byter jag jobb men hon vill ha mig där nu. Inte om två veckor 🙁
 Idag blev det också sent. Påväg hem från jobbet nu och kommer vara hemma vid 20 och då kanske hon redan somnat 🙁 hon är lite hostig också och verkar ha lite ont i halsen så om hon fortsätter så så får E vabba imorgon. 
Jag har en kurs jag måste gå på. Men kommer åka hem direkt efter den så är hemma vid 17 iallafall. 
Man blir ju så ledsen 🙁 någon som också kämpar med liten bebis och tiden att umgås? 
Det är inte rättvist mot henne, hon är så liten 🙁 
Jag vet egentligen inte vart jag vill komma här. Ville nog bara skriva av mig. 
Jag hoppas att hon är vaken när jag kommer hem <3  
Bilder på pressvisningarna idag (rusta, jakobsdals och kappahl bl.a.) 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.