Interiorbyvanessa

SÄGER HEJDÅ

Jag är så trött just nu. Jag är ledsen att jag inte kan komma med mer inspirerade inlägg men min hjärna orkar inget mer för idag. För mycket jobb, för lite sömn, i lite för många dagar nu.

Jag använde mina absolut sista krafter till att gå hem något tidigare från jobbet för att springa och leka med Alma. Jag vill vara den bästa mamman jag kan vara till Alma men just nu är jag så trött 🙁

Jag ser verkligen fram emot januari. Jag hoppas bara att jag inte kommer vara trasig tills dess.

Jag ska iallafall byta bloggportal! Så säger hejdå till nouw! Men jag kommer meddela när det är dags så jag kör här fram tills att det kommer upp på alla tv apparater att Vanessa har bytt bloggportal hehe 🙂

Nej men ni märker när det händer

Nu ligger jag i soffan och väntar på att E ska komma med mina skorpor och oboy!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.