ATT BLI ORÄTTVIST BEHANDLAD – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

ATT BLI ORÄTTVIST BEHANDLAD

Hej mina fina <3

Nu ska jag igen lasta av med lite känslor här!

Men vet ni, jag mår så mycket bättre efter att jag skriver av mig här märker jag så jag hoppas att ni tycker att det är ok.

Inatt vaknar jag av att jag hörde ett pling på min telefon, (jag hade tydligen ljudet på) så ser jag att någon gillat mitt blogginlägg, inte mer med det men jag kunde inte somna om så jag går in på min instagram. (Såå fel! Gör aldrig det!) så ser jag ett meddelande från ett företag som jag tidigare pratat med då de frågat om ett samarbete.

Jag är så trött på företag som tror att vi influensers lever lyx och ligger hemma och softar hela dagarna och att vi inte förtjänar att få betalt för jobbet vi lägger ner på att marknadsföra företag. De tycker att få en gratis poster för 199kr ska vara god betalning nog mot att jag visat upp den till mina 135K följare.

Alla timmar som läggs ned på att styla, fota skriva texter är inte värt att få betalt för.

Men en mediabyrå eller tv betalar man till!

Jag träffar sällan företag som underskattar mitt arbete men ibland kan det komma företag som trycker ner en så fruktansvärt och jag är så trött på det!

Skaffa en egen instagram med 135K följare om det är så j**** enkelt och marknadsför er själva där och sen jobba gratis med att fixa innehåll att publicera varje dag alla dagar på året så får vi se hur kul ni tycker att det är.

Jag har inte lagt så mycket tid på att tänka på allt nytt som hänt med instagram men jag vet att många påverkas och även jag. Mina bilder fick mellan 15k-20k likes för 2 månader sedan och nu är max 6k. De är många som inte får upp mina bilder i deras flöden men vad ska jag göra åt det?

Jag kämpar vidare och hoppas på att det blir bättre, jag kan inte göra mer än så. Nästan alla konton är drabbade om jag förstått det rätt. Finns ingen mening att få stress eller må dåligt över det men såklart är det störande.

Men att företaget frågar mig om jag har många falska följare eftersom jag i snitt bara ligger på 3000 likes..

Fan vad förbannad jag blir! Det är så respektlöst! Tänker man inte längre än så när man söker samarbeten med influensers. Är det så man vill visa upp sitt företag. Det tjänar man ju inte mycket på?

Ja, ok nu ska jag bara släppa detta och gå vidare 🙂 men som sagt jag träffar sällen företag som är så oprofessionella och jag har haft fantastiska samarbeten och det är jag så glad för men jag är inte bara ett varumärke (interiorbyvanessa) jag är en människa också med känslor så klart att jag blir ledsen/arg när jag blir orättvist behandlad.

Våga säga ifrån! Låt er aldrig bli dåligt behandlade eller underskattade! Du vet ditt värde och håll vid det.

Nu blir det jobb.

Ha en fantastisk dag <3

Jag blev så glad när en följare skickade bild på puffen hon köpt efter att ha sett den på min instagram! Så fin den är hemma hos henne! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.