VÅR LÖRDAG I BILDER – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

VÅR LÖRDAG I BILDER

Hej fina ni!

Då var det söndag! Vad helgen går fort!

Farsdag idag så jag och Alma ska se till att skämma bort E lite extra!

Slänger upp lite bilder på vår gårdag.

Såhär spenderade vår familj lördagen igår 🙂

Dagen började 06:00 för E och Alma, jag fick sova vidare till 07. Underbart 🙂
Sen fixade vi oss och var ute 09:30 (lite tidigt att gå ut 07.00 kanske så vi fick hänga hemma ett tag

Vi börjar med att åka till Upplands Väsby för att lämna in E bil på tvätt. Dags att ställa av sommarbilen. Vi lämna in den hos E kompisar.

Sen blev det ett besök på Andys lekland såklart! Så Alma kan springa av sig.

Är det bara vi som är rädda över att äta på Andys lekland? Vi har blivit magsjuka flera gånger efter att ha ätit där så nu vågar vi inte äta där mer haha. Vi äter alltid innan någon annanstans

Sen på kvällen var det dags för kalas! Jag och min syster fyller båda i november. Jag fyller egentligen nästa lördag. Men vi firar alltid tillsammans hos mamma. Så vi hade Kalas hos mamma med familj och släkt. Super mysigt! Vi gick hem vid 20. Jag var helt slut! Jag fick ett drick spel av min syster som jag lämnade där så de kunde spela utan mig haha. Min kusin var överlycklig haha

Jag dricker knappt, för att inte säga aldrig. Ibland kan jag känna för att dricka men då är det bara shot som gäller. Hatar smaken på all sprit så om jag bestämt mig för att dricka så ska det vara så lite vätska som möjligt så att säga haha. Men som sagt det händer en gång om året.

Vi blåste såklart ut fel ljus haha! Men men

Sen drog jag fram vinnaren till bordet!!

Fick en tråkig kommentar om att det var tråkigt att ett privat konto inte vann och att det självklart låg en SFS bakom?? Fattade ingenting. Jag hade inte alls tänkt på att kontot var ”öppet” det har ingen som helst betydelse, och blev faktiskt lite ledsen att den personen tänkte så.

Jag lottar fram vinnaren men varför jag inte skriver numret på kommentaren är för att numret kan hamna på 900 och då ska jag räkna 900 kommentarer och tänk om jag räknar fel med en kommentar och sen blir någon besviken. Så jag tar fram en vinnare med lottning men sen så räknar jag och den som hamnar på 900 kommentaren vinner helt enkelt! Då bestämmer jag att vinnaren blir den. Jag är inte 200% säker på att jag räknat rätt så för att slippa problem så visar jag inte siffran på den vinnande kommentaren.

Jag skulle aldrig göra så att välja ett konto för min egen vinning, tävlingarna är bara till för er och jag kan bara ge bort det till en person.

Blev lite ledsen faktiskt men men. Jag är nog lite känslig haha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons