Interiorbyvanessa

LIVET SOM BLOGGARE

Nu kommer det bli mycket text här

Innan jag blev bloggare och en influenser som det så fint heter så tyckte jag att det såg ut som att alla influensers var så lyckliga. Publicerar snygga/glada bilder, delar med sig av bra tips och uppmuntrar till det ena och det andra!

Vilket fantastiskt liv.

Nu har jag haft min instagram i ett år och min blogg 6 månader. FAN vad tufft det är! Jag är ingen bloggare som lever på sponsorer eller har detta som heltidsjobb. Jag har ett annat jobb som är mitt huvudjobb på 80%. Sedan har jag ett jobb som mamma till en 16 månaders och bloggen/IG.

Man kan säga att jag jobbar ungefär 180% och har dessutom en dotter och en sambo och ett hus att ta hand om. Och juste, mig själv. Till en början funkade det bra! Snodde lite tid från min sömn/min middag och min vila för att hinna med alla moment. Men det är inte möjligt att leva såhär.

Jag älskar att göra mycket och det är som en drog, jag kan inte sluta. Idag pushar jag mig in i det sista och exakt när jag känner att NU måste jag ta en paus så stannar jag upp kör en power vila och sen är jag igång igen.

Jag har märkt att för varje gång som går så pushar jag liiite lite till innan jag vilar.

Idag går jag runt och är konstant trött om jag ska vara helt ärlig. Ledsen för att jag inte räcker till på alla ställen. Arg för att alla moment blir ok och inte bra. Besviken på att jag inte hinner göra bättre ifrån mig.

Bloggen har gett mig så många möjligheter i livet och jag är så tacksam för det. Tack vare min IG så träffade jag en fantastiskt kvinna som öppnade ett bolag för 3 år sedan som har gått och går superbra! Jag ser verkligen upp till henne.

Nu kommer jag berätta för er vad som händer i januari.

Jag kommer öppna mitt eget bolag och jag kommer byta jobb. Jag kommer ansvara för sociala medier/events och marknad tillsammans med Viktoria (ägaren till bolaget) jag kommer att jobba på 60% och kommer dessutom ha möjlighet att jobba hemifrån. De dagarna jag jobbar på kontoret har jag tillgång till parkering så kommer kunna ta min bil. Resterande tid kommer jag jobba med IG/Blogg. Jag är så lycklig över detta men samtidigt sååå ledsen.

Jag har ett fantastiskt jobb idag med fantastiska möjligheter för utveckling och en stadig och bra inkomst. Rena drömmen för vissa. Att ge upp det gör min livrädd, jag är mamma och jag har ett ansvar att Alma har allt hon behöver. Jag är också ledsen över att göra min nuvarande chef besviken även om jag vet min hälsa är det viktiga här.

Jag är helt på att man ska chansa och våga men rädslan är ändå där. Just pågrund utav det så kommer jag ta tjänstledigt för att känna om detta är något jag vill göra.

Jag tänker bara på all tid jag kommer få med Alma. Bara att kunna hämta henne från Förskolan och spendera eftermiddagarna med henne är allt.

Att byta jobb är aldrig lätt men jag tror verkligen på att detta kommer underlätta vår vardag.

Just nu är det mycket blandade känslor men det jag vet är att vara influenser är kul/lyxigt till och från men det kan vara ett j**** hästjobb också. Riktigt tufft ska jag säga. Men det är väl lite som alla jobb. Men man ska inte tro att det bara är lyx och fina gåvor. Åh nej!

Vi kämpar som bara den!

En sak jag uppskattar med bloggen är just detta. Kunna släppa på allt och inte vara helt säker på vem som läser detta.

Vi hörs senare.

Kram

En bild på mitt hjärta som älskar att ha på sig pappas skor <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. charlottelinden

    Låter som ett vettigt beslut. Förstår rädslan du känner. Den har ju en tendens att komma vid alla förändringar. Jag håller tummarna för att det kommer att bli ännu bättre i slutändan! <3