Interiorbyvanessa

OROMANTISK KILLE

Hej sötisar,

Hur har er dag varit? Här har man inte gjort mycket förutom att ligga i soffan. Inte bra!

Jag ska berätta en sak om min kille, eller sambo som det så fint kallas. Han är totalt oromantisk!

Jag minns att jag brukade bli arg på honom för att han aldrig kom med en bukett rosor till mig. Det var nästan på den nivån att jag köpte blommor till honom och mig själv haha. (Jag är romantisk)

Måste dock säga att det senaste 2 åren har jag fått 4 buketter blommor bara sådär utan att jag sagt något och inte har han gjort något fel utan han jag bara försökt vara snäll. Måste säga att jag är imponerad hahah. (Vi har varit tsm i 10 år)

Iallafall! Något han faktiskt är riktigt duktig på är att verkligen anstränga sig när han ser att jag mår skit. Han ringer och smsar titt som tätt hela dagen och frågar hur jag mår <3

Han kom hem idag och frågade om vi skulle baka pannkakor tillsammans haha, sagt och gjort! Pannkakor med nutella och banan blev det. Sååååå gott! Alltså så gott! Sen lyckades han övertala mig att gå ut en sväng för att få frisk luft och efter lite extra omtanke och kärlek så mådde jag bättre.

Nu ligger Alma och sover i sin säng, Enis sover med huvudet på mitt knä och jag bloggar. Mys.

Ibland kan något så litet betyda så mycket.

Imorgon blir en bättre dag 🙂

Godnatt finisar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.