NUÄR JAG DÄR IGEN :( – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

NUÄR JAG DÄR IGEN :(

Nu händer det igen.

Såhär dåligt har jag inte mått på länge. Känner mig så deprimerad och jag fattar verkligen inte varför den här gången. Jag känner mig tom och sönderstressad men över vad! Ingen aning!

Eller jag har mina misstankar. Jag har en sak jag har behövt göra jätte länge men det är så jobbigt så jag har skjutit på det och nu har det kommit ikapp mig och jag känner varje dag som går att jag borde ha sagt det igår.

Jag vet att jag pratade om att man ska jaga sina drömmar men jag ska säga att jag är skit rädd. Rädd för att göra någon illa, rädd för att chansa för mycket, rädd att ta fel beslut. MEN jag kommer ändå göra det så jag vet inte riktigt varför jag torterar mig själv såhär genom att skjuta på det så mycket.

Sorry för all depp men jag kan inte inspirera andra genom att bara visa hur lycklig jag är och hur fin inredning jag har hemma.

Det här är också jag.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons